Çekilen araçlarla ilgili flaş karar!

Kamu Denetçiliği Kurumu, "uygunsuz park" gerekçesiyle araçları çekilen vatandaşların başvuruları üzerine inceleme başlattı.

Çekilen araçlarla ilgili flaş karar!
Çekilen araçlarla ilgili flaş karar!
GİRİŞ 08.01.2018 14:20 GÜNCELLEME 08.01.2018 14:20
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

Uygunsuz park gerekçesiyle araçları çekilen vatandaşlar, çekici ve otopark ücretini Kamu Denetçiliği Kurumuna (KDK) taşıdı.

TRAFİĞİ ENGELLEMEYECEK ŞEKİLDE PARK ETTİLER

KDK'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, uygunsuz park gerekçesiyle araçları çekilen bazı vatandaşlar, trafiği engellemeyecek şekilde park ettikleri araçlarının çekildiğini ileri sürdü.

VATANDAŞ MAĞDURİYET YAŞAYINCA...

İstanbul ve Ankara'dan yapılan başvurularda, araçların çekildiği otoparklar konusunda bilgi verilmemesi nedeniyle de mağduriyetler yaşandığı ifade edildi.

OTOPARK ÜCRETLERİ DE YER ALDI

Başvurularda, çekici ve otopark ücretleri konusunda da şikayetler aktarıldı. KDK, başvurularla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 99
  • B.sporlu. 6 yıl önce Şikayet Et
    hiç trafik levhasının olmadığı yerden araç çekiyorlardı,uyardım,sanane dediler,hakkı varsa mahkemeye gider dediler,bunların aldığı bedduayı gavur almamıştır.
    Cevapla
  • çekmeceli 6 yıl önce Şikayet Et
    açıklansın bu paralar kime gidiyor,bu vakıflardan kimler nemalanıyor,çekici terörü engellenemiyorsa bu işin içinde bir iş var demektir.
    Cevapla
  • müteahhit 6 yıl önce Şikayet Et
    trfik akışını durdurmayan araç çekilemez,ama bunlar her yaaklı bölgeden araç alıyor,bu araçlara sadece ceza uygulanır,söyleyince git mahkemeye diyorlar biliyorlarki aylarca mahkemelerde kimse uğraşmaz,devletin halkına yaptığı zulum oldu bu iş.
    Cevapla
  • emekçi 6 yıl önce Şikayet Et
    bu iş halka karşı sorumluluğu olan seçimde cevabını alacağı için hakkaniyetle yapacak belediyelere verilmeli,polisten bu görev alınmalıdır desemde bu olmaz ,çünkü bu rantın kimlere gittiğini araştırınca kimse bunu değiştiremez diyorum.
    Cevapla
  • Celal 6 yıl önce Şikayet Et
    Şehirde araba kullanıyorsan her türlü sıkıntı. Dilediğin yerde aracını park edemezsin, park yeri bulursun orda bile arabana çarparlar, kavşağa girersin önüne kırarlar, yavaş gitsen arkadan gelen seni sıkıştırır, olur olmaz yere hız tümseği koyarlar bilmeden hızla geçersin amortisörler patlar. vs..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle