Erdoğan'dan önemli çağrı! Takipçisi olacağım

Kars'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan turizm sektörüne çağrıda bulundu.

GİRİŞ 02.12.2017 14:20 GÜNCELLEME 02.12.2017 14:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kars 6. Olağan İl Kongresi öncesi kendisini bekleyen vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan turizm sektörü temsilcilerine çağrıda bulundu. 

Konuşmasında turizm sektörüne seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz hizmet ederiz biz yaparız ama birileri de malum zat gibi iftira eder. Bölgenin en modern havalimanı Kars'ta kuruldu. Az önce sayın valim  "Fiyatlar biraz pahalı. Uçak fiyatları. Uçak sayısı da az. Otel sayısı az" dedi.  Ben buradan turizm sektörünün içinde olanlara sesleniyorum gel Kars'a otel yap. Uçak fiyatlarını da inşallah indirecekler. Ben de arkadaşlarımla takip edeceğim" ifadelerini kullandı. 

UÇAK BİLETİ MÜJDESİ!

Kendisine uçak biletlerinin yüksek olduğu yönünde bilgiler geldiğini anlatan Erdoğan, "Otobüsten inerken Vali Bey kulağıma fısıldadı. (Uçak fiyatları) THY Yönetim Kurulu Başkanımıza dedemi ki 'Yaz kış fiyatlar değişiyormuş, hele hele Sarıkamış hareketlenmiş. Hadi bakalım seferleri artırın ve fiyatları indirin dedik. Sağolsun başkan da yönetim kurulumu toplayacağım ve değerlendireceğim dedi. İnşallah bizde bunu takip edeceğiz" ifadesini kullandı. 

 

YORUMLAR 4
  • cahit57 6 yıl önce Şikayet Et
    THY neden pahalı anlamadım hiç bir zaman 45 dakka yolculuk da ne lüks ne rahatligi ya önemli olan hizli ve ucuz olmasıdır. özel şirketlerden 3 kat daha pahali thy...
    Cevapla
  • Rustem 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayat çok pahalı geçim zor olmuş işsizliğe bir çare reis
    Cevapla
  • Hilal 6 yıl önce Şikayet Et
    Yükseklik korkum var hiç uçakla yolculugum olmadı. Eskiden hayaldi....gerçek oldu. Şimdi insanlar, otobüs yolculuğu gibi uçakla yolculuk yapıyorlar..... Allah sizden razı olsun Sayın Cumhurbaşkanım .
    Cevapla
  • Alperen 6 yıl önce Şikayet Et
    THY 200 ise diğer firma 50 ye uçuruyor
    Cevapla