Rusya'dan savaş helikopteri açıklamasıI!

Rusya'nın Türkiye'ye savaş helikopteri sevkiyatını istişare etmeye hazır olduğu belirtildi.

Rusya'dan savaş helikopteri açıklamasıI!
Rusya'dan savaş helikopteri açıklamasıI!
GİRİŞ 15.11.2017 15:21 GÜNCELLEME 15.11.2017 15:21
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Sputnik'te yer alan habere göre; Rusya Askeri-Teknik İşbirliği Kurumu (FVSTS) sözcüsü, Rusya'nın Türkiye'ye savaş helikopterleri sevkiyatı için masaya oturmaya hazır olduğunu, ancak henüz bu yönde resmi bir talep bulunmadığını belirtti.

Rusya'nın Kamov Şirketi, 2003 yılında Türkiye'nin taarruz helikopteri ihalesine 'Ka-50-2 Erdoğan' adını verdikleri helikopterle katılmış ancak ihaleyi kazanamamıştı.

KAYNAK: SPUTNİK
YORUMLAR 43
  • Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Iyiki adamlar bizden bi kactane domates almaya basladilar bizim verdigimiz bi tir domates bu ucagin bir tusu degeri etmez zoruma gider bunlara verilen para kendimiz yapalim
    Cevapla
  • Recep 6 yıl önce Şikayet Et
    Bilmeyen bari yorum yapmasın. ATAK başka bunlar başka. Hepsinin sınıfı ayrı. En basiti bir otomobil alacaksınız yok C segment vay efendim D segment derken bir sürü özelliğe bakıyoruz. Bunlar da öyle ATAK iki pilotlu 5 ton kapasiteli 6000 m irtifaya çıkabilen birçok üstün özellikleri olan sınıfının en iyisi bir saldırı helikopteri ama KA50-2 çift pal teknolojili tel pilotlu pilot fırlatma sistemi bulunan ağır yük taşıyabilen ileri füze ve radar sistemlerine sahip saldırı helikopteridir. Yorum yapmadan önce keşke internetten kıyaslama yapsaydınız. Oysa herkesin interneti var.
    Cevapla
  • Hakan olgun 6 yıl önce Şikayet Et
    yorulduk
    Cevapla
  • davut 6 yıl önce Şikayet Et
    atak italyan malı türk montajı kardeşim
    Cevapla
  • Osm77 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasib isi. Türkiye basarirsa kendi helikopterlerini yapmakla Rusa neden para versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle