Bakan'dan sürpriz ziyaret! Böyle uyardı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir inşaat, inşaatta çalışan işçiler sürpriz bir ziyaretle heyecanlandı.

GİRİŞ 29.10.2017 15:49 GÜNCELLEME 29.10.2017 15:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ankara'da bir inşaatta çalışan işçileri ziyaret eden Sarıeroğlu, vinç üzerine emniyet kemeri takmadan çıkan işçileri uyardı. Sarıeroğlu; 'İş sağlığı ve güvenliği için, işveren de, işçi de kurallara uyacak' dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu makam aracıyla geçerken gördüğü inşaatın önünde aracını durdurdu işçileri ziyaret etti. Jülide Sarıeroğlu inşatta çalışan işçilerin çalışma koşullarını inceledi,emniyet kemeri takmadan vinçle yükseğe çıkan işçileri uyardı. Sarıeroğlu; "İş sağlığı ve güvenliği için, işveren de, işçi de kurallara uyacak" dedi.

Jülide Sarıeroğlu'nun bu ziyareti işçileri hem şaşırttı ham de heyecanlandırdı. İşçiler "Bizde çok şaşırdık bir bakanın bizi ziyaret etmesine,aşağıda olduğumuz için kemersizdik zaten bakanımızın geldiğinde" dedi. Bakan Jülide Sarıeroğlu'nun uyarısından sonra işçiler emniyet kemerini takarak güvenli bir ortamda mesailerine devam ettiler.

YORUMLAR 1
  • Bilen bilir 6 yıl önce Şikayet Et
    demek,ki her şeyi iktidar,dan beklemek çok doğru değil artık işçi abilerimiz kurallara uyması gerekiyor iş veren gerekli kıyafet güvenlik için her türlü tedbiri alırken maallleesseef bazı işçi abilerimiz amcalarımız teyzelerimiz kendi can ve sağlık güvenliği umursamıyor ben çoğu inşaat olsun isyerlerind çalışanlara dikkat ediyorum en üst kattan hiç 1 güvenlik önlemi almadan artislik hareketler çekiyor ondan sonra Hazreti ALLAH'ım göstermesin can kaybı olduğu zaman,da hükümet istifa başbakan istifa bakan istifa işi daha suyunu çıkaranlar Cumhur Başkanı istifa yok şöyle yok böyle ilk önce herkes sorumluluğunu bilecek görevini bilecek.,
    Cevapla