Varlık Fonu'ndan sıfır faizli kredi açıklaması

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Varlık Fonu Başkan Vekili Himmet Karadağ, Fon'un sıfır faizli kredi vereceği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Varlık Fonu'ndan sıfır faizli kredi açıklaması
Varlık Fonu'ndan sıfır faizli kredi açıklaması
GİRİŞ 12.10.2017 13:17 GÜNCELLEME 12.10.2017 13:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Varlık Fonu (TVF) Başkan Vekili Himmet Karadağ, bazı basın yayın organlarında “Varlık Fonu sıfır faizli kredi verecek” başlığı ile verilen haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Karadağ Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Hiçbir basın yayın organına Varlık Fonu Başkan Vekili olarak bu anlama gelebilecek herhangi bir açıklamam olmamıştır. TVF ile ilgili kamuoyunun ilgisini çekebilecek konularda zaten resmi web sayfamız aracılığıyla açıklamalarda bulunmuştuk." dedi.

Bir gazetede yayınlanan haberde, TVF Yönetim Kurulu Başkan Vekili Karadağ'ın fonbünyesindeki varlıklara ilişkin kapsamlı bir çalışma yapıldığı belirtilerek, yatırımcıya sıfır faizli finansman sağlayacağı ifade edilmişti.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut da Twitter üzerinden bu haberin tamamen asılsız olduğunu, amacının Varlık Fonunu yıpratmak olduğunu söyledi.

YORUMLAR 2
  • güllü. 6 yıl önce Şikayet Et
    inanıyorum himmet bey neden faizsiz olsun faizin sonu ahirete belli olur devam .
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir kereye mahsus bireysel kredi kullanan ev alan, ihtiyaç kredisi kullanan insanlar için yapılsa fena olmaz değil mi.
    Cevapla