Türkiye şaha kalkıyor! 550 yeni proje yolda

SSM Müsteşarı Demir, 'SSM'de 550'ye yakın proje yürütülüyor, ileride bu projelerin hepsinde öğrencilere önemli görevler düşecek.' dedi.

Türkiye şaha kalkıyor! 550 yeni proje yolda
Türkiye şaha kalkıyor! 550 yeni proje yolda
GİRİŞ 02.10.2017 15:00 GÜNCELLEME 02.10.2017 16:52
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Savunma Sanayii Müsteşarı İsmail Demir, Müsteşarlıkça 550'ye yakın proje yürütüldüğünü belirterek, "İleride bu projelerin hepsinde öğrencilere önemli görevler düşecek." dedi. 
 
Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni, üniversitenin Türkkuşu Kampüsü'nde gerçekleştirildi. 
 
Demir, törende yaptığı konuşmada, havacılık projelerinin arka arkaya geldiğine işaret ederek, özellikle bu alanda eğitim gören öğrencilerin şanslı bir dönemde olduğunu söyledi. 
 
Türkiye'nin kendisine bağımsız politikalar çizme yönünde gösterdiği iradeden dolayı zor günler geçirdiğini dile getiren Demir, "Güçlü olmak bunların başında geliyor. Savunma sanayisinde güçlendiğimiz, bağımsızlaştığımız zaman istikbal ve istiklalimizi garanti altına alacağız." diye konuştu.
 
Savunma Sanayii Müsteşarlığında (SSM) 550'ye yakın proje yürütüldüğünü aktaran Demir, ileride bu projelerin hepsinde öğrencilere önemli görevler düşeceğini kaydetti.
 
Demir, üniversitelerin endüstriyle entegre olması gerektiğinin altını çizdi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • Mizah 6 yıl önce Şikayet Et
    İnşaat yapmaktan vazgeçin. Yollar araba ile dolu. Yol kenarlarında arsa kalmadı. Sadece İstanbul'da yapılaşmaya dur deyin size fazla fazla kaynak çıkacaktır.
    Cevapla
  • Deli Dumrul 6 yıl önce Şikayet Et
    MTV gibi ise hiç almayalım. Sonra çıkıp yanlış manlış anlarız. :))
    Cevapla
  • tachiwaza 6 yıl önce Şikayet Et
    Emekli ve asgari ücretlle geçinen vatandaşlar sürünüyor. Asgari ücret 1.400.00 TL. en düşük, SGK. Emekli maaşı 1.000 TL. Ev kira 800.00 TL. Doğal gaz 300.00 TL. daha elektrik,su, Tlf., İnternet, Gıda ve apatman aidatı yok. Bu kış Vatandaş sürünecek, asgari ücretin elinde ne kalıyor, SGK. emeklinin elinde ne kalıyor. Allah kirada oturanlara ecir sabır versin. 550 değil 5550 proje gelsin vatandaş geçinemedikten sonra Türkiye şaha kalksa ne olacak, kalkmasa ne olacak.
    Cevapla
  • altınadam 6 yıl önce Şikayet Et
    emekli emekli olana kadar kendisine ev alamadıysa derdine yansın.ben 60 yaşındayım evsiz emekli görmedim.
    Cevapla
  • vay be arkadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    haklısın tachiwaza buyur abisi sen yönetsen buyur partini kur çık yönet da vermessem oyumu eşşeğim buyur asgari ücreti ve işsize 5000 tl vermessen de sen eşşeksin kabul mü? sana 5 sene müddet buyur hadi 2019 kur partini
    Cevapla
  • ABC 6 yıl önce Şikayet Et
    Sponsor yine bu Millet mi olacak!!! Ağız tadıyla şu habere sevinemiyoruz bile..........
    Cevapla
  • hak 6 yıl önce Şikayet Et
    ver çoşkuyu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle