110 yıllık devden flaş Türkiye kararı!

Aydınlatma sektöründe faaliyet gösteren 110 yıllık şirket, Feilo Sylvania, Türkiye'ye yatırımyapma kararı aldı.

110 yıllık devden flaş Türkiye kararı!
110 yıllık devden flaş Türkiye kararı!
GİRİŞ 25.09.2017 10:38 GÜNCELLEME 25.09.2017 10:38

Feilo Sylvania, Türkiye’deki ilk yılında minimum yüzde 7 pazar payı hedefliyor. Yerli üreticiler ile ortak çalışma planlanıyor.

Şirket, Türkiye yatırımı lansmanını 21-24 Eylül tarihlerinde düzenlenen IstanbulLight 2017 Fuarı’nda gerçekleştirecek.

Feilo Sylvania Dünya Başkanı Christian Schraft, "Türkiye pazarı oldukça canlı dinamiklere sahip. LED aydınlatma çözümleri alanında önemli fırsatlar görüyoruz. Sağladığı enerji verimliliği ve kullanım kolaylığı ile LED çözümleri iç ve dış aydınlatma projelerinde sıkça tercih ediliyor. 2020 yılında, LED kullanımının total aydınlatma pazarı genelinde yüzde 80'lere varması öngörülüyor. Feilo Sylvania olarak biz de uzmanlığımız ve  deneyimimizle, dahili aydınlatma projelerinden (ofis, otel, endüstriyel iç sahalar vb.) inşaat, yol ve altyapı çalışmalarına kadar pek çok projenin hızla daha da inovatifleştiği ve hızla büyüdüğü Türkiye pazarının çözüm ortağı olmaya hazırız. En temel hedefimiz ise sağladığımız yüksek teknoloji, enerji verimliliği ve kontrol kabiliyeti ile maliyet avantajı sağladığımız, performansı artırdığımız ve estetik çözümlerle hayatı güzelleştirdiğimiz projelere imza atmak" dedi.

Feilo Sylvania, yenilikçi aydınlatma çözümleri doğrultusunda yarattığı konforlu ve dinamik yaşam alanları ile tanınıyor. 110 yıllık geçmişe sahip olan şirket, enerji verimliliği, aydınlatma tasarımı, IoT yönetimi gibi alanlarda öncü çözümler sunuyor.