O meslektekilere erken emeklilik müjdesi

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, yeni KHK ile ceza infaz kurumlarında çalışan personelin 2,5 yıl erken emekli olma imkanına kavuşacağını söyledi.

O meslektekilere erken emeklilik müjdesi
O meslektekilere erken emeklilik müjdesi
GİRİŞ 25.08.2017 15:00 GÜNCELLEME 25.08.2017 16:03
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Gül, "Ceza infaz kurumlarında çalışan bütün personeli kapsayacak şekilde beş yılı geçmemek üzere çalıştığı her bir yıl için 90 gün prim ödeme gün sayısı eklenecek. Böylece personelimiz maksimum 2,5 yıl erken emekli olma imkanına kavuşacaktır." açıklamasını yaptı.

Adalet Bakanı Gül: "(KHK ile ceza infaz kurumu personeline fiili  hizmet süresi zammı verilmesi) Ceza infaz kurumlarında çalışan bütün personeli  kapsayacak şekilde beş yılı geçmemek üzere çalıştığı her bir yıl için 90 gün prim  ödeme gün sayısı eklenecek. Yani fiili hizmet zammıyla, 20 yıl çalışan bir  personel 25 yıl çalışmış sayılacak. Yine beş yılı geçmemek üzere fiili hizmet  süresi zammının yarısı da emeklilik yaş haddinden indirilecektir. Böylece  personelimiz maksimum 2,5 yıl erken emekli olma imkanına kavuşacaktır."

YORUMLAR 39
  • cengiz 6 yıl önce Şikayet Et
    sağlık çalışanları erken emekli olmalı bayanlarda 50 yaş erkeklerde 55 yaş
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    hak ettiklerini sanıyorum.
    Cevapla
  • Mete TÜRK 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu hak TSK'da çalışan memurlara da verilecekti ama unutuldu gitti. Tabi sendikalarımız da uyuyorlar.
    Cevapla
  • Levent 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben zihinsel engelliler sınıf ogretmeniyim hemde özel sektör asil biz maduruz ne yıpranma payı ne de devlete atanma bi devlet büyüğü de bizim sesimizi duysun. Gerçek zor bizim iş. Yardım bekliyoruz.
    Cevapla
  • sedat tosun 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben kesimhanede kasaplık yapıyorum...Benim 10 sene çalışmam bunların 100 sene çalışmasına bedel... Ama adalet yok bu memlekette
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle