Sırbistan'dan Türkiye açıklaması!

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic 22. Dünya Petrol Kongresi'nde açıklamalarda bulundu.

Sırbistan'dan Türkiye açıklaması!
Sırbistan'dan Türkiye açıklaması!
GİRİŞ 10.07.2017 13:25 GÜNCELLEME 10.07.2017 13:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic 22. Dünya Petrol Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. Vucic, Sırbistan Cumhuriyeti olarak yatırımların cazip hale getirilmesi, üretimin artırılması ve ağların genişletilmesi için adımlar attık. Sırbistan olarak güvenilir bir ortak olarak öne çıkmak istiyoruz" dedi. 

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic konuşmasının devamında "Bölgedeki yatırımlar için önemli yatırım fırsatları oluşturuyoruz. Türkiye'nin desteğinin ise ne kadar önemli olduğunun altını tekrar çizmek istiyorum. Türkiye bu anlamda anahtar ülkelerden biridir. Başta türk akımına ortak olabilmek bizim için önemli, çünkü batı balkan ülkeleri için çok ciddi bir yatırım olacaktır" dedi”

YORUMLAR 6
  • rama 6 yıl önce Şikayet Et
    Hepiniz eninde sonunda turkiyenin kiymetini anliycaksiniz fakat gec olacak
    Cevapla
  • Shiptar 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kadar dönek menfaatçi millet yoktur yeryüzünde . Milosevicin avukatı eski Karadağ basbakani cokanovic Tayyip Erdoğan'a sarılıp sarılıp opuyordu toplantının birinde Türkiye'den uçak dolusu turist geldiği için.
    Cevapla
  • Tuba 6 yıl önce Şikayet Et
    Ticari ilişkiler için bile olsa asla cazip değilsiniz. Kanlı bir tarihiniz var. Asıl soykırımı sizler yaptınız vaktinde. Sizin yerinize biz vicdan azabı çekiyoruz hala..
    Cevapla
  • Tuba 6 yıl önce Şikayet Et
    Cgh'ye; sırplar diyoruz, soykırım diyoruz. Kimden çektiler pardon!!
    Cevapla
  • Cgh 6 yıl önce Şikayet Et
    Sırplar da az çekmediler ama bu yatsinamaz
    Cevapla
  • Edirneli 6 yıl önce Şikayet Et
    Yerden göğe kadar haklısınız ama hepsi aynı değiller ozellikle Karadaglilar turizmin kaymağını yedikleri için asla Müslümanları öldürelim zihniyetinde değiller. En laf anlamaz kocakafalilar četnikler Bosnadakiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle