Bakan'dan flaş kıdem tazminatı açıklaması!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren kıdem tazminatına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan'dan flaş kıdem tazminatı açıklaması!
Bakan'dan flaş kıdem tazminatı açıklaması!
GİRİŞ 05.07.2017 10:37 GÜNCELLEME 05.07.2017 11:09
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kıdem tazminatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Müezzinoğlu, "13 Temmuz'a kadar paydaşlar kendi çözüm önerilerini yazılı metin halinde verecek" dedi.

Müezzinoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Bir tarafta işveren var, bir tarafta çalışan var. İkisi arasındaki ortak nokta yüzde 50'lerin üzerini geçtiyse, yüzde 70'e çıkmasına gayret ederiz. Toplumsal ihtiyacç, yüzde 70'i yakaladık, TBMM'e götürürüz orada da biraz daha olgunlaşır. Yüzde 70 üzerinde uzlaşı yakalarsak üzerine gideriz"

YORUMLAR 8
  • KIRKiKi 6 yıl önce Şikayet Et
    bu isi tamamlayın bence
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Çıkarın artık şu kıdem tazminatı yasasını işveren hertürlü eziyor yıpratıyor, daha iyi iş buldum tazminat yüzünden gidemiyorum, 4 gözle bekliyoruz, sabrımız kalmadı, sendikalara değil işçilere sorun biz istiyoruz
    Cevapla
  • hani nerde 6 yıl önce Şikayet Et
    çalışan derken sayin bakanim.biz asgari ücret lileri mi kasteettiniz anlamadim. bizi ne zaman insan yerine koyacaksiniz tam Haklarımız işveren ler tarafından gaspedilirlen hala izliyor sunuz. yilbasi tatili yok bayram izni yok hiç bir bayramda izin yok. her kesim o kdar maaş ve zam alırken birsey yok gariban asgari ücret li 100 lira zam alınca kiyamet kopuyor ülke batarmis. bize verilecek örn. . 100-150 lira zamla batacaksa batsin diyorum
    Cevapla
  • isimsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    aman çalışani dusunme isvereni düşün
    Cevapla
  • veysel 6 yıl önce Şikayet Et
    taşerona kadro ne oldu .acaba
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle