3. olduk! Türkiye tarih yazmaya devam edecek

Başbakan Yardımcısı Canikli, 'Dünyanın en büyük üçüncü büyümesini Türkiye, 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleştirdi" dedi

3. olduk! Türkiye tarih yazmaya devam edecek
3. olduk! Türkiye tarih yazmaya devam edecek
GİRİŞ 17.06.2017 16:12 GÜNCELLEME 17.06.2017 17:16
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Türkiye ekonomisinin 2017'nin ilk çeyreğinde beklentileri aşarak yüzde 5 büyümesine değerlendiren Yardımcısı Nurettin Canikli, dünyanın en büyük üçüncü büyümesini Türkiye'nin 2017 yılının ilk çeyreğinde gerçekleştirdiğini belirterek, "Şu anda Türkiye'nin bunu nasıl elde ettiğini anlamaya çalışıyorlar." dedi.

Canikli, 16 Nisan'ın önemli dönüm noktalarından biri olduğunu, o dönemeci de milletin desteğiyle geçtiklerini söyledi.Artık Türkiye'nin önünün açık olduğunu vurgulayan Canikli, kim ne yaparsa yapsın Türkiye'nin önünün açıldığını dile getirdi.

Nurettin Canikli, ekonomide dengeleri bozmak amacıyla, özellikle vatandaşın doğrudan günlük hayatını olumsuz yönde etkilemek amacıyla ekonomiyi hedef alan çok ciddi saldırılarla karşı karşıya kaldıklarını ifade etti.

Bunun da başarılamadığını belirten Canikli, Türkiye'nin bir kez daha bu alanda da tarih yazmaya devam ettiğinin altını çizdi.

YORUMLAR 21
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    eğitim kalitesinde sonuncu sıralardayız. Bunu da yazın, özeleştiriden çekinmeyin. Bunu aşmadığımız sürece işimiz zor. Aşarsak önümüzde duracak yok Allah'ın izniyle!
    Cevapla
  • graf 6 yıl önce Şikayet Et
    Oransal olarak doğru. Ama gerçek şu ABD'nin %0,4 büyümesi ile bizim %10 büyümemiz aynı.
    Cevapla
  • Komedisin 6 yıl önce Şikayet Et
    Büyümemize en büyük engel millet olarak kendimize güvenmemek... Kendine güven başarıyı getirir...... Ama birileri ısrarla kendine güvenmemeyi ve hep köle psikolojisiyle yaşamayı gaye edinmişler....
    Cevapla
  • halildost 6 yıl önce Şikayet Et
    butun dünya da bu oransal olarak ifade edilir.gerisi hikaye...
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    ya oke tamam guzel de neden biz vatandas olarak hic hissetmiyoruz
    Cevapla
  • ALPER 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben hissediyorum her geçen gün büyüyorum yaşlanıyoruz yaa :)
    Cevapla
  • meçhulbey 6 yıl önce Şikayet Et
    büyüme diyorsunuz her seyde zamlanma var gidasindan tut giyimine kadar.. üstelik vergiler de aşırı şekilde artti.. arabalar sözde otv düşecekti otv nin kfv si geldi bu buyume neye gore anlamadim vallah
    Cevapla
  • biri de desin ki 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar ekonomik operasyona rağmen. helal olsun Türkiyem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle