Bu da oldu: Et ve Süt Kurumu'nun "sahtesi" çıktı!

Dünya Gazetesi'nden Ali Ekber Yıldırım'ın haberine göre Et ve Süt Kurumu'ndan yapılan açıklamada Kurumun adını ve logosunu kullanan mağazalar olduğu ifade edildi.

Bu da oldu: Et ve Süt Kurumu'nun "sahtesi" çıktı!
Bu da oldu: Et ve Süt Kurumu'nun "sahtesi" çıktı!
GİRİŞ 08.06.2017 14:29 GÜNCELLEME 08.06.2017 15:13
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Et ve Süt Kurumu'ndan yapılan açıklama aynen şöyle:

"Antalya ilinde farklı adreslerde Kurumumuz ismini ve logosunu kullanmak suretiyle faaliyet gösteren mağazalar olduğu tespit edilmiştir.

Et ve süt sektöründe, piyasaya güvenilir ve kaliteli ürünler sunan, tüketicilerin ihtiyacını uygun fiyata karşılayan ve sektörde öncü bir kuruluş olan Kurumumuzun, iş bu mağazalar ile herhangi bağlantısı ve ticari ilişkisi yoktur.

Antalya ilinde Kurumumuza ait satış mağazası ya da franchising bayisi bulunmamaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

ESK, TÜRKİYE'NİN 72. BÜYÜK ŞİRKETİ

İstanbul Sanayi Odası'nın Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasında 72.sırada yer alan Et ve Süt Kurumu kamu kurumları arasında ise 7.sırada yer aldı. Araştırmaya göre, ESK'nın 2016 yılında üretimden satışları 1.2 milyar lira oldu.

İthalatla büyüdü

Canlı hayvan ve et ithalatı ile son yıllarda büyüyen Et ve Süt Kurumu,Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasında 2014 yılında 160, 2015 yılında 112. sırada yer alırken, 2016 yılında ise 72. sıraya yükseldi.

KAYNAK: DÜNYA
YORUMLAR 11
  • Mithat 6 yıl önce Şikayet Et
    Banane- Sanane- Nemelazım- Böyle gelmiş böyle gider- diye diye görmezden geldiğimiz zamanla yaygınlaşan ve artık sıradan hale gelen sahtekarlıklarla ilgili biz tüketicilerinde sorumlulukları büyüktür.Artık bilinçli tüketici olmakzorundayız.Böyle sahtekar firmaları gerekirse belgeleyerek, fotoğraflayarak ilgili kuruma ihbarda bulanmamız gerekir. Her şeyi devletten beklememek lazım. Ayrıca Et ve Süt Kurumunun sitesini ziyaret ettim.Gerekli kanuni işlemlere başlamışlar.Bu sevindirici.
    Cevapla
  • Antalya 6 yıl önce Şikayet Et
    Antalya Şirinyalıda bu logoyla satış yapan firmanın kıyma kilo fiyatı ile bir gross marketin arasında 10TL fark vardi, bir gariplik var dedik, almadan çıktık. Şimdi öğrendik ki sahteymiş, üçkağıtçılığa bakın yahu.
    Cevapla
  • hatem 6 yıl önce Şikayet Et
    biride kayseride
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir şey varsa içeridendir.
    Cevapla
  • Aziz 6 yıl önce Şikayet Et
    Markanızı da vatandaş mı koruyacak? Zaten ne kadar gıcık tip varsa hepsi et ve süt kurumu mağazası açmış. Bırak taklidi markaya ne kadar önem veriyor buradan anlaşılıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle