Erdoğan'dan yerli otomobil çağrısı!

TOBB Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerli otomobille ilgili çağrısına yanıt geldi.

GİRİŞ 24.05.2017 12:56 GÜNCELLEME 24.05.2017 13:51
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Üniversitesi'nde düzenlenen TOBB'un 73'üncü Olağan Genel Kurulu'nda konuştu. Yerli otomobille ilgili olarak iş adamlarına çağrıda bulunan Erdoğan'a yanıt TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan geldi. 

Yerli otomobil sözü

"Bir teklifim var. Bu milletin evladı olarak buna hasretim. Gelin, şu yerli yüzde 100 üretimi olan otomobilimizi TOBB camiası içerisinden çıkartalım. TOBB yüzde 100 yerli otomobili 'Made in Turkey' olarak çıkarsın. Biz bu konuda yanınızdayız. Montajcılık bu millete yakışmıyor. Artık bu millet üretebilecek beyine de ürüne de sahip"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözünün ardından, söz alarak konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, kendilerinin bu yönde çalışma yapacaklarının sözünü verdi.

Erdoğan ardından, "Artık sözü burada aldık, TOBB çatısı altında bu işi başaracağız, biz de üzerimize düşeni yapacağız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 21
  • vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    ekonomik bagimsizlik olmadan tam bagimsiz olamayiz!
    Cevapla
  • vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    neden devlet yapmiyor! nerde kaldi o gosterilen arabalar! bu millet surekli yabanci devletlere mi para vermeli? bence şu anki hukumet ozel bir sirket kurup yapmali!
    Cevapla
  • tesil 6 yıl önce Şikayet Et
    hundai fabrikayi kurdu uretiyor yerli yaparsaniz fabrikayi sokerim diyor biz gunluk yasiyoruz mevzunu ozu bu kac bin kisi issiz kalir korkusu hakim turkiye evvela hurda devrimi yapmali eski hurda nevarsa acilen piyasadan tesvikle cekilmeli lada 20000 tlye otomatik sifir araba satiyor halkina turkiyeye neden getirmiyolar dusundunuzmu hic millet hurda haş arqbalarda olsun diye
    Cevapla
  • abdullah uzun 6 yıl önce Şikayet Et
    reis soyleye soyleye yilmadi.siz daha yeni soz diyonuz
    Cevapla
  • s.g 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis senin kadar uğraşsa diğer idarecilerimiz sırtimiz yere gelmez evelAllah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle