Şeker fiyatlarında yüzde 6 indirim

Türkiye Şeker Fabrikaları tarafından şirkete bağlı 25 şeker fabrikasında şeker satışlarında yüzde 6 indirim yapıldı.

Şeker fiyatlarında yüzde 6 indirim
Şeker fiyatlarında yüzde 6 indirim
GİRİŞ 13.05.2017 15:43 GÜNCELLEME 13.05.2017 18:21
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bir duyuru paylaşarak fiyatlardaki indirimi paylaşan Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş., şeker almak isteyenlerin fabrikalara müracaat etmelerini istedi.

Alınan şekerlerin haftasonları da yüklenebileceğinin belirtildiğini duyuruda, "Şirketimize bağlı 25 şeker fabrikasında, şeker satış fiyatı 15 Mayıs 2017 tarihinden geçerli olmak üzere KDV hariç kilogramı 2.68 liradan yüzde 6 indirimli olarak KDV hariç kilogramı 2.5192 liradan satışına başlanılacak olup, bu uygulamaya 18 Mayıs 2017 perşembe günü mesai bitiminde son verilecektir. Şeker almak isteyen müşterilerimizin ilgili fabrikalara müracaat etmeleri gerekmektedir. Şeker faturaları normal satışlarımızda olduğu gibi günlük kesilecek olup, talep edilen şekere isabet eden KDV dahil şeker bedelinin tamamının peşin yatırılması kaydıyla toptan fatura da kesilebilecektir. 5 bin tona kadar toptan kesilen şeker faturalarının ambarda muhafaza süresi 30 iş günü, 5 bin tondan fazla kesilen şeker faturalarının ambarda muhafaza süresi 45 iş günü olacaktır. Yüklemelerimiz, usullerimiz dahilinde cumartesi, pazar ve tatil günleri de yapılacaktır" denildi.

YORUMLAR 9
  • haydar 6 yıl önce Şikayet Et
    mesaiye giderken ve gelirken yolda geçen zaman da fazla mesai sayılmalı. istanbul gibi bir yerde 1 saat mesai için yolda 3 saat geçebiliyor.
    Cevapla
  • Resital 6 yıl önce Şikayet Et
    o indirim müşteriye değil market sahiplerine yaradı.Karlarına yüzde 6 daha ilave ettiler.Türkiye de bir üründe fiyat çıkmayıgörsün sonraki indirimler hep satıcılara yarıyor.Petrol fiyatlarına bakınız ne dediğimi daha iyi anlarsınız.
    Cevapla
  • Resital 6 yıl önce Şikayet Et
    Dirilişin dozunu fazla kaçırmışsın kardeş.Diyorum ki indirim tüketici için güzel bir haber.Haliyle herkes gibi bende sevindim.lakin yapılan indirim tüketiciye yansısın.Diyecegim o ki bizdeki tüccar ürüne zamı yansıtırken gösterdiği hız ve hevesi indirim olduğunda da göstermeli. 1 kilo toz şekerin şimdiki fiyatı 4 TL.Yapılan %6 lık indirimle yarından itibaren tüketici şekerin kilosunu 3.76 TL ye mi alacak. Yani demem o ki indirimleri tüketici pratikte de yani gerçek hayata yansımış olarakta görmek istiyor. Anlamadıysan bir kez daha anlatabilirim.
    Cevapla
  • I Y I 6 yıl önce Şikayet Et
    Eski dönem hükümetlerde Çaya,Şekere,tüpe,ete gö nlünce zam yapılırdı biliyorum o günleri özlüyorsunuz.Özleyen var ise yunanistan'a gitmesini tavsiye ederim
    Cevapla
  • Saf vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Devletin şeker fabrikası kaldı mı. Hepsi satıldı veya atıl halde ?
    Cevapla
  • TheAzxtech 6 yıl önce Şikayet Et
    Torku ne oluyor peki ?
    Cevapla
  • türkoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    ereğli şeker fabrikası benim babamın değil,çok da faal çalışıyor.
    Cevapla
  • I Y I 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim sizede yaranamıyoruz.Zam yapılır devlet suçlanır indirim yapılır kusur aranır.Peki enson nezaman neye zam yapıldı hatırlayan varmı..
    Cevapla
  • basit 6 yıl önce Şikayet Et
    Şeker üretmek devletin asli işi değildir. Sadece özel sektör gelişene kadar, rekabet piyasası oluşana kadar ihtiyaç karşılamak için yapılır. Daha sonra özelleştirerek sadece vergisini alır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle