Akdağ: 12 bin 500 kişi için onay bekliyoruz...

Sağlık Bakanı Recep Akdağ “Bakanlığımıza 12 bin 500 sağlık personeli alımı konusunda problem olmaksızın gerekli aşamalar tüm hızıyla devam ediyor.

Akdağ: 12 bin 500 kişi için onay bekliyoruz...
Akdağ: 12 bin 500 kişi için onay bekliyoruz...
GİRİŞ 08.05.2017 17:09 GÜNCELLEME 08.05.2017 22:32
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Maliye Bakanlığı vize sürecini tamamlayıp onay verecek, sonra ÖSYM müracaat ve yerleştirme işlemlerini yürütecek ve atamalar yapılacak” dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, sağlık Bakanlığı’na 12 bin 500 sağlık personeli alımı konusunda gerekli aşamaların tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, sosyal medya üzerinden twitterdan yaptığı açıklamada, “Bakanlığımıza 12 bin 500 sağlık personeli alımı konusunda problem olmaksızın gerekli aşamalar tüm hızıyla devam ediyor. Maliye Bakanlığı vize sürecini tamamlayıp onay verecek, sonra ÖSYM müracaat ve yerleştirme işlemlerini yürütecek ve atamalar yapılacak” ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • sağlıkçı 6 yıl önce Şikayet Et
    Çevre sağlığı teknikeriyim 4-5 yıldır atanamıyorum çevre sağlığı derneğinin tespitine göre 1700 açık varmış ve dilekçe gönderiliyor bende gönderdim sağlık bakanlığına . ama bakanımızdan beklentimiz en az 1700 kişinin atanması yazık bir sürü bu alanda atama bekleyen teknikerler var.
    Cevapla
  • EDA AK 6 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım bu sesimi duyar mısın bilmiyorum ben çevre sağlığı ünİ.v. lilerin alımıyokmu 4 yıl oldu mezun olalı bu bölümü okuduğuma çok bişmanım çalmadığım bld. kapısı kalmadı dayın varsa gel diyorlar benim 2 dayım var ama ikiside işsiz allah dua etdiyorlar benim kadar dua eden 82 milyon etseydi şu israil yok olurdu. AMİN
    Cevapla
  • Kafkas Kartalı 6 yıl önce Şikayet Et
    aman muhendis almayın
    Cevapla
  • vangolu 6 yıl önce Şikayet Et
    Sn bakanim dort gözle sana bakıyoruz vekil hemsirelere kadro 7 yıldır çalışıyoruz
    Cevapla
  • Fatih1453 6 yıl önce Şikayet Et
    Nereye kadar ? Aldıkça alıyorsunuz vergilerden milletin beli bükülmüş hala memur alınıyor. Neden bu devlette işçiler mesai kavramı olmadan çalıştırıyor işçi çalışıyor vergi veriyor ise memurda çalışsın memur her türlü kanuni haktan yararlanirken işçi işine gelirse felsefesi ile eziliyor. Devlet iyi babalık vazifesini yapıyor ama denetleme mekanizması çok zayıf ve bu nedenle muassir medeniyeti yakalayamiyoruz artık devlet baba reel sektöre bir ayar cekmelidir. Yapamıyorsa bizi de memur yapsın biz de kurtulalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle