Büyükanneye yeni fırsat

Büyükanne projesine başvuranlar dikkat! Torun bakan büyükanneye maaş projesinde ilk ödemeler geçtiğimiz hafta yapılırken, başvuru yapanlar için yeni fırsat ortaya çıktı.

Büyükanneye yeni fırsat
Büyükanneye yeni fırsat
GİRİŞ 18.04.2017 09:38 GÜNCELLEME 18.04.2017 09:38
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Pilot projede boş kalan kontenjanlar için yedek aileler belirlendi. 10 ilde hayata geçirilen proje için başvuru yapanlar, Çalışma Bakanlığı'nın internet sitesinden hak sahibi olup olmadığını öğrenebilecek. Projeye katılması uygun görülen hak sahiplerinin, 28 Nisan'a kadar katılımını teyit etmek için ikamet ettiği ildeki Çalışma ve iş Kurumu il Müdürlüğü'ne başvurması ve gerekli belgeleri teslim etmesi gerekiyor.

Proje kapsamında hak sahibi büyükannelere 12 ay boyunca 425 lira ödenecek. Ancak bu sürenin tamamlanması beklenmeden, projenin yaygınlaştırılması konusundaki karar verilecek. Pilot projede aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı her ay değerlendirme yapılacak. Bu değerlendirmelerde, projenin artıları ve eksileri gözlemlenecek. 6 ayın tamamlanmasının ardından genel bir değerlendirme yapılacak..

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 8
  • Pöh 6 yıl önce Şikayet Et
    Nine torununa, evlat anasına babasına devletin verdiği parayla bakacaksa hiç bakmasın daha iyi. Para verdikten sonra başkasıda bakıyor.
    Cevapla
  • kolay 6 yıl önce Şikayet Et
    evetçisi hayırcısı hepimiz kardeşiz..
    Cevapla
  • Uğur 6 yıl önce Şikayet Et
    Büyükanne maaşı denilen olaya karşıyım.Çalışan kadınların yükünü karısı çalışmayan erkekler çekiyor.Sonra da çalışan kadınlara yok kreş desteği, yok büyükanne maaşı, yok şu izni yok bu izni!Bunlar adil değil.
    Cevapla
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    hayırcılar baş vurmasın yüzsüzler
    Cevapla
  • Uğur 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayırcılar kim?Bu ülkenin vatandaşı değiller mi yoksa?Yazık içinizdeki bu düşmanlık hissi sizi yiyip bitirecek.
    Cevapla
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    hayırcılar baş vurmasın
    Cevapla
  • sivaslım 6 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka toplumu bolmeyin arkadas hastaneye gitmesin kopruden gecmesin yardim almasin sacmalayin iyice
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle