KOSGEB kredilerinde beklenen gün geldi!

KOSGEB'İN 2017 faizsiz kredisine başvuru yapanlar için heyecanlı bekleyiş az önce sona erdi.

KOSGEB kredilerinde beklenen gün geldi!
KOSGEB kredilerinde beklenen gün geldi!
GİRİŞ 27.02.2017 15:07 GÜNCELLEME 27.02.2017 15:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

KOSGEB 2017 faizsiz kredi sonuçları kosgeb.gov.tr adresinden açıklandı. KOSGEB sıfır faiz kredi sonuçları sorgulama ekranına bu başlık altından kolaylıkla ulaşıp sorgulama yapabileceksiniz. İşte 2017 KOSGEB 50 bin TL'lik faizsiz kredi sonuçları...

Binlerce vatandaşın başvuru yaptığı KOSGEB faizsiz kredi sonuçları için heyecan dorukta. Uzun süren bekleyişin ardından sonuçların bugün içerisinde açıklanması bekleniyor. Daha önce Bakan Nağci Ağbal, yaptığı açıklamada KOSGEB faizsiz kredi sonuçlarının 27 Şubat'ta açıklanacağını belirtmişti. Peki KOSGEB'in 50 bin TL'lik faizsiz kredi sonuçları nasıl öğrenilecek? 2017 KOSGEB faizsiz kredi sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar...

Bakan Naci Ağbal KOSGEB kredi başvuru sonuçları için "27 Şubatta inşallah sonuçları açıklayacağız" demişti. Sonuçlar ise az önce kosgeb.gov.tr adresinden açıklandı. 

KOSGEB VERİ TABANINA KAYIT OLUNMASI GEREKİYOR

10 Şubat tarihinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile KOSGEB Başkanı Recep Biçer tarafından düzenlenen basın toplantısında Bakan Özlü, KOSGEB kredisine hak kazananların kredi kullanımı öncesi yapmaları gerekenlere işaret etmişti: "Desteğe hak kazanan KOBİ'lerin, kredi kullanımından önce KOSGEB veri tabanına kayıt olmaları ve onaylı KOBİ Bilgi Beyannameleri'ni oluşturmaları gerekecektir. İnşallah 27 Şubat 2017 tarihinden itibaren Kredi Faiz Desteği'ne hak kazanan işletmelerimiz belli olmaya başlayacak. Hak kazanan işletmelerimize SMS ve bilgilendirme e-postası göndereceğiz. Bu aşamadan sonra belirlenen işletmeler bankalara başvurarak kredi işlemlerini başlatabileceklerdir. Akbank, Denizbank, QNB Finansbank, Garanti Bankası, Halkbank, İş Bankası, Vakıflar Bankası, Yapı ve Kredi Bankası ile Ziraat Bankası ile protokol yaptık."

KOSGEB VERİTABANINA NASIL KAYIT YAPILIR?

KOSGEB'e ilk kez başvuru yapacaksanız kurumun internet sayfasında bir form doldurmanız gerekiyor. İşletme adı, vergi numarası, yetkili kişi, kuruluş yılı esnaf veya ticaret no gibi bilgilerin istendiği formu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir.

YORUMLAR 2
  • dvt 7 yıl önce Şikayet Et
    yalan kardesim simdi git bankaya efendim yok su yok bu bussuru engel gittiginede bin pismqn olacan
    Cevapla
  • muhammet 7 yıl önce Şikayet Et
    sonuç nerde kimse bilmiyor
    Cevapla