Bakanlık büyükanne maaşı başvurularını uzattı

Dünyada ilk defa uygulanacak olan ve büyük yankı uyandıran büyükanne maaşlarının başvuru süresi uzatıldı.

Bakanlık büyükanne maaşı başvurularını uzattı
Bakanlık büyükanne maaşı başvurularını uzattı
GİRİŞ 17.02.2017 17:17 GÜNCELLEME 17.02.2017 17:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından duyurulan ve yoğun ilgi gören büyükanne maaşlarının başvuru süresi 20 Şubat'a kadar uzatıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından duyurulan büyükanne maaşları; ücretin durumuna göre, ikinci üçüncü çocuğunun olmasına göre, doğumun normal veya sezeryanla yapılıp yapılmamasına göre, büyükannenin yaşına ve sağlık durumuna göre belirleniyor. 

Bugün yapılan açıklamaya göre; büyükanne maaşlarının başvuru süresi 20 Şubat'a kadar uzatıldı.

YORUMLAR 4
  • İbrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    Yeni kimlik uygulaması vs. durumlarda pilot bölge uygulanabilir. Fakat bunun gibi belirlenen şartları taşıyan kişilere ekonomik bir yardım, parasal ödeme gibi durumlarda pilot bölge uygulaması adil devlet politikasına terstir. Düşünce gerçekten güzel. Anneannelerin, babaannelerin birçoğu bu görevi severek yapıyor ama devlet tarafından böyle ödüllendirilmeleri çok güzel. Bu uygulama ya Türkiye'nin her yerinde uygulanmalı ya da hiç uygulanmamalı...
    Cevapla
  • kafkasyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rızası için hükümetimiz şu anda asgari ücretle geçinen kardeşlerimizin eşlerine de yardım etsin.hastalara bakım ücreti, çocuklara bakım yardımı,babannelere vs. yardım ya ne olur en az üç çocuk bekleriz dediğimiz asgari ücretle çalışanlarımızın eşlerini de görelim.lütfen...
    Cevapla
  • ramazan 7 yıl önce Şikayet Et
    büyük babalara da verin canım. eşitlik olsun. Büyükanne yoksa ne olacak
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Annesi çalışacak büyük anne torununa bakıcak maaş alacak kimin parası kime veriyorsunuz böyle bişeymi olur çalışan annenin katısı nedir devlete?
    Cevapla