Müezzinoğlu yıl sonu işsizlik hedefini açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, 2017 yılı sonu itibarıyla işsizlik oranlarını 9.5'e indirmeyi hedeflediklerini belirtti.

GİRİŞ 15.02.2017 14:27 GÜNCELLEME 15.02.2017 15:06
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Meclis toplantısına katıldı.

Burada yaptığı açıklamada işsizlik oranına değinen Müezzinoğlu, işsizlik oranlarına ilişkin, 2017 yılı sonu itibarıyla işsizlik oranlarını 9.5'e indirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Bakan ayrıca "Süreçlerde zaman zaman ufak tefek aksamalar olursa en kötü ihtimalle 10.5'e kadar işsizlik oranımızı indireceğiz." dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 11
  • mehmed 7 yıl önce Şikayet Et
    sürekli sorunu öteleyerek bir yere varılmaz taşeron işçilik zülümdür işçinin %90 nı kendinize küstürdünüz yapayacağınız birşeyse neden ilk 100 günde tarih olacak dediniz 460 günden fazla gün geçti hala çalımlar devam ediyor diyor sayın bakanımız bu zulümün refarandumdan önce tarih olmasını istiyoruz
    Cevapla
  • ibrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    En güzel olay bu işlemleri devletin kendi eli ile sağlaması. Kooperatifler üzerinden çok iyi yapılabilir. Hem devlet karını alır hemde halk ta esnafta memnnun olur. Arada birilerinin ekmeği gider, birileri işsiz kalır düşüncelerini bırakmak lazım. Halka yüzde 400 500 zamla ürün verirken normalde düzeltince mi sorun derler adama. Çözümü kendimizde aramak lazım.
    Cevapla
  • akif hakkoz 7 yıl önce Şikayet Et
    issizlik orani gorundugunden cok daha asagilarda. Bizim insanimizin kafasi dolandiriciliga iyi calisiyor. issizlik maasi almak icin isten cikan ve sigortasiz islerde calisan binlerce kisi var.
    Cevapla
  • sadet yilmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    yas hadi nolacak saygilar
    Cevapla
  • sadet yilmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya soyleye soyleye dilimde tuy bitti bizim devlet le sözleşmemizde bu yasa varmiydi yoktu e ozaman niye geriye gidiyonuz sizin chp ne farkiniz kaldi onlarda mezarda. n adami cikarip idam ediyordu. simdi de siz bizleri idam ediyorsunuz ayip degilmi suriyeli bir kardesiim ac kaldiginda sizi Allah sikayet edecegim diyordu simdide biz bu magdurlar hak kazanipta hakini vermediginiz icin hayellerimize tapu koydugunuz icin bende sizi Rabime şikayet edecegim bakanim bu mubalin altinda kalmak istemiyorsaniz kul hakiyla karsilasmak istemiyosaniz verin hakimizi biz sadaka istemiyoruz hakimizi istiyoruz REIS binlari duy senin merhamet saibi oldugunu biliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle