Merkez Bankası ve KİK’e ‘ByLock’ operasyonu

Merkez Bankası ve Kamu İhale Kurumu (KİK) personeline yönelik düzenlenen FETÖ operasyonunda ByLock kullandıkları belirlenen 46 kişi gözaltına alındı.

Merkez Bankası ve KİK’e ‘ByLock’ operasyonu
Merkez Bankası ve KİK’e ‘ByLock’ operasyonu
GİRİŞ 10.02.2017 14:38 GÜNCELLEME 10.02.2017 15:33
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Ankara'da, Merkez Bankası ve KİK personeline yönelik operasyon düzenlendi. Ankara Mali Suç ve Suç Gelirleriyle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, ByLock kullandıkları tespit edilen 46 personel gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerden 36’sının Merkez Bankası, 10’unun ise KİK personeli olduğu öğrenildi.

MERKEZ BANKASI'NDAN AÇIKLAMA

Merkez Bankası'ndan konuyla ilgili gelen açıklamada şöyle denildi:

"Bazı basın yayın organlarında yer alan ve bilgi eksikliği içerdiği görülen haberlere ilişkin kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duyulmuştur. Yapılan incelemelerde, haber konusu soruşturmanın görevden uzaklaştırılmış veya Bankamız ile ilişiği kesilmiş kişilerle ilgili olduğu anlaşılmıştır. Bankamız faaliyetleriyle ilgili herhangi bir husus söz konusu değildir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 44
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    merkeze niye kızarlar bilmem. 1211 sayılı kanunu değiştirecek olan merkez mi ? meclis mi?
    Cevapla
  • Efedayı 7 yıl önce Şikayet Et
    Doların yükselmesine müdahele edilmeyişide bunlardan mıydı ?
    Cevapla
  • ZOR65 7 yıl önce Şikayet Et
    tek kelime, ...........I D A M.........
    Cevapla
  • Yakub 7 yıl önce Şikayet Et
    Ey merkez yorma bizi. Para yanar ve erir. ALTIN yansa bile erise bile ALTIN KALIR. Kağıt demek üçkağıtçı oyunu demek. Bu oyun şeytan oyunu.
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    bylock kullanan kişi atılsın amenna ancak çevremden biliyorum bu örgütle hiç bir ilişkisi olmamış kişiler kamudan hiç bir sebep delil gösterilmeden ihraç ediliyor bu ihraçları kim yapıyorsa bir çok masumun ahını alıyor benden söylemesi. kurunun yanında yanan yaş çok. Hükümet bu konuda adım atmalı bir tane bile hatalı ihraç olmamalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle