Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dolar tepkisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 35. Muhtarlar Toplantısı'nda dolar kurundaki hareketliliği değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dolar tepkisi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dolar tepkisi!
GİRİŞ 19.01.2017 15:43 GÜNCELLEME 19.01.2017 15:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Döviz kuru üzerinden ekonomiye darbe vurulmaya başlandığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüketicileri ve üreticileri tedirgin ederek ekonomiyi yavaşlatmak için her yola başvuruyorlar. Yatırımları engellemek, yatırımcıları ürkütmek için her fırsat kullanılıyor. Avrupa Birliği başta olmak üzere pek çok uluslararası kuruluş, ülkemize karşı haksız ithamlar yöneltiyor, tavırlar ortaya koyuyor. Müttefik dediğimiz, stratejik ortak dediğimiz ülkelerin yalanlarını, iki yüzlülüklerini, riyakarlıklarını, husumet derecesine varan tutarsızlıklarını saymıyorum bile. Ama tekrar söylüyorum; ne raporu hazırlarsanız hazırlayın, bizim raporumuzun sahipleri buradadır. Hans'ın, George'un, şunun bunun hazırladığı raporlar bizi bağlamaz. Bizi Ahmet'in, Mehmet'in, Ayşe'nin, Fatma'nın hazırladığı raporlar bağlar."

YORUMLAR 1
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımiz merkez bankasının millilestirin. Faizleri sıfırlayın. Merkez bankasının ortağı olmaz devletin, milleti; olmalı. Bu cesaretli adımı atın bir an önce.
    Cevapla