Başbakan'dan dolar açıklaması!

Başbakan Binali Yıldırım, "Merkez Bankası önlemler almaya devam edecek" dedi.

GİRİŞ 17.01.2017 11:40 GÜNCELLEME 17.01.2017 12:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Yıldırım, "Kurda yaşanan dalgalanmalar geçici, etkileri sınırlı olacak. Merkez Bankası bağımsız olduğuna göre o kararı benim açıklamam yanlış olur. Merkez Bankası hangi tedbiri alması gerekiyorsa, o tedbiri almakta tereddüt etmeyecektir. Türkiye ekonomisinin temelleri sağlam. Türkiye ekonomisi, istihdam ve kalkınma alanında gerekli adımları atacak"şeklinde konuştu.

Yıldırım, erken seçim tartışmaları ile ilgili olarak ise, "İhtimaller üzerine amel olmaz. Önce bir gidelim, herhangi bir tereddüte mahal yok. Anayasa Meclis'ten geçecek ve referanduma gideceğiz. Sonra da yolumuza devam edeceğiz. Seçimler 2019'da planlandığı gibi olacak. Erken seçimi gündeme getirerek istikrar konusunda tereddüt oluşturmaya gerek yok. İş alemimiz yatırımlarını ertelemesinler, Türkiye ekonomi, istikrar, kalkınma alanında gerekli adımları kararlılıkla atmaya devam edecek" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 1
  • Mehmet Akif 7 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir şey yapamıyoruz. ancak seyrediyoruz. dolar 3.80tl Euro 4.06 TL. biz hiç sorumlu değiliz bunlardan. uzaydan marslılar gelip kur ayarlarını bozdular.
    Cevapla