O ödemeler yarın başlıyor!

KOSGEB tarafından KOBİ'lere sağlanan faizsiz kredi ödemeleri için geri sayım başladı.

O ödemeler yarın başlıyor!
O ödemeler yarın başlıyor!
GİRİŞ 25.12.2016 15:59 GÜNCELLEME 25.12.2016 16:17
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

KOSGEB'in Küçük ve Orta Büyüklükteki işletmelere (KOBİ) sağlanan 50 bin liralık faizsiz kredi başvuruları 21 Aralık Çarşamba günü itibari ile sona ermişti. Geçtiğimiz günlerde ise bu kredilerin yılbaşına kadar ödeneceği açıklanmıştı.

Faizsiz, 12 ayı ödemesiz, geri kalanın 3'er aylık taksitler halinde ödemeli ve toplam 36 ay vadeli krediye rekor sayıda başvuru yapıldı. Kredinin ödemeleri ise yarından itibaren başlıyor.

YENİ DESTEK YOLDA

Öte yandan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, ''Destek programına başvuramayan ya da başvurup yararlanma hakkını  elde edemeyenler de üzülmesin, 2017 yılı bütçesinden KOBİ'lerimize yönelik benzer  bir uygulama yapılacak." şeklinde konuşarak yeni bir müjde verdi.

Star

YORUMLAR 40
  • engin kaya 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar bu parayı bankalar kimseye vermiyor onuda bir haber yapın bew.
    Cevapla
  • mert1453 7 yıl önce Şikayet Et
    bana çıkmaz demeyin şansınızı deneyin Milli Kosgeb'den 50 bin tl sıfır faizli kredi :)
    Cevapla
  • murat 60 7 yıl önce Şikayet Et
    çıkmayanlar üzülmesin 2017 için sayın bakan müjdemi vermiş yine 500 bin başvuru yine 15 kişi alacak anlaşılan. ya herkese verin yada İnsanlara boş yere ümit vermeyin
    Cevapla
  • altair 7 yıl önce Şikayet Et
    tamam esnafa verdiniz anladık iyi yaptınız.inşallah bunu kendi mesleklerinde kullanırlar.Aslında yanlış bir yöntem piyasanın canlanması için memura emekliyede böyle bir imkan sağlanması lazımki alışveriş yapsın esnafı kalkındırsın hemde kendi ihtiyaçlarını borçlarını bir nebzede olsa kapatabilsin.direkt esnafa verince adam gidip altın alır döviz alır.amacına uygun kullanan yüzde onu geçmez bu böyle biline...
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Emeklinin haline bak,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle