Dev şirketin eski müdürü FETÖ'den tutuklandı

FETÖ operasyonları kapsamında Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları eski genel müdürü tutuklandı.

Dev şirketin eski müdürü FETÖ'den tutuklandı
Dev şirketin eski müdürü FETÖ'den tutuklandı
GİRİŞ 22.12.2016 11:31 GÜNCELLEME 22.12.2016 12:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş.'ın (ERDEMİR) eski genel müdürü, çıkarıldığı mahkemece 20 gün sonra tutuklandı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda FETÖ soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüpheliler dün sabah saatlerinde Zonguldak Adliyesi'ne sevk edildi. Erdemir Eski Genel Müdürü ve yönetim kurulu üyesi, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Başkanvekili Oğuz Nuri Özgen'in de aralarında bulunduğu şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler, Cumhuriyet Savcılığı'na çıkarıldı.

2 Aralık 2016 tarihinde gerçekleştirilen operasyonda aralarında mühendis, formen, güvenlik görevlisi ve işçilerin de bulunduğu 10 şüpheli gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 4 şüpheli cumhuriyet savcılığında ifade verdi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen ERDEMİR Eski Genel Müdürü Oğuz Nuri Özgen tutuklanarak cezaevine gönderildi, 3 şüpheli ise adli kontrol yöntemiyle serbest bırakıldı.

YORUMLAR 2
  • user 7 yıl önce Şikayet Et
    şu hale bak yahu her yerde fetö adamlarını her yere yerleştirmişler
    Cevapla
  • kayserili ADEM 7 yıl önce Şikayet Et
    bu müdürün verdiği bayiliklerde araştırılsın
    Cevapla