O ile iki önemli yatırım!

Bakan Özlü, Yalova'da istihdama yönelik, katma değer sağlayacak her türlü yatırımı bakanlık ve hükümet olarak destekleyeceklerini açıkladı

O ile iki önemli yatırım!
O ile iki önemli yatırım!
GİRİŞ 12.12.2016 15:54 GÜNCELLEME 12.12.2016 15:54

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği toplantıya katıldı. GESAD yöneticisi iş Hüseyin Çelik, Çiftlikköy ilçesinde kurulacak Gemi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve Avrasya Giyim ve Tekstil Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili Bakan Özlü'ye bilgi verdi. GİOSB-AVRASYA OSB ilgili yatırım ve çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Bakan Faruk Özlü, "Projeler bakanlığımızca desteklenmektedir. Yatırımcıların, gerçek anlamda yatırım yapmak, istihdam oluşturmak isteyen iş adamlarının böyle bir oluşum içinde yer alıp, ülke için önem arz eden yatırımın startını vermeleri beni mutlu etti. Mükemmel bir proje" dedi.

GİOSB-AVRASYA OSB yatırımına her türlü desteği vereceklerini söyleyen Yalova Valisi Tuğba Yılmaz ile Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, "Her iki organize sanayi bölgesinin şehrimize kurulacak olması bizi mutlu etti. Üzerimize düşen ne görev varsa yerine getirmeye hazırız. Biz de bu yatırımları önemsiyoruz" dediler.