Kılıçdaroğlu'na sert yanıt! Abesle iştigaldir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mal beyanındaki dövizlerini bozdurup bozdurmadığı tartışmalarına son noktayı Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın koydu.

GİRİŞ 08.12.2016 15:13 GÜNCELLEME 08.12.2016 15:44
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın Türkiye ve dünya gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında bütçe görüşmeleri sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mal beyanındaki dövizleri Türk Lirası'na çevirip çevirmediği ile ilgili tartışmalara değinen Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, son noktayı koydu.

Kalın, "Cumhurbaşkanımız bu çağrıyı yaptığı gün itibarıyla hesabındaki bütün dövizleri Türk lirasına çevirmiştir. Bunun aksini beklemek, hatta düşünmek bile abesle iştigaldir. Cumhurbaşkanımız Erdoğan böyle bir kampanyayı başlatacak ve kendisi bunun içinde olmayacak, yani insanlara 'yapın' dediği bir şeyi kendisi yapmayacak, böyle bir şey söz konusu dahi değil. Bu kampanyada Cumhurbaşkanımız da vatandaşlarımızla, iş adamlarımızla, kurumlarımızla Türk lirasına, milli paramıza sahip çıkmıştır." dedi. 

YORUMLAR 11
  • C H E R K E S 7 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu halâ öküz altında buzağ arıyor tekeden süt sağmaya çalışıyor.güya muhalefet tavırlar falan filan.ayrıca teröristlere sahip çıkıyor.Vazgeç
    Cevapla
  • Nevzat Öztürk 7 yıl önce Şikayet Et
    Reis dolarınızı bozdurun oyunu bozun demekle ülke ekonomisi için çok doğru bir iş yapmıştır burada ülkesini seven insanların yapması gereken de kendi ülkesinin parasına dolayısı ile kendi geleceğine sahip çıkmaktır. Yani Reisi eleştirmeyi bırakın söyledikleri ülkemizin çıkarına uygun mu değil mi ona bakın. Ülke çıkarları ve devletin bekası hepimizin ortak kaygısı olmalı.
    Cevapla
  • KK de ters yolda 7 yıl önce Şikayet Et
    KK hayatta doğru bir şey yapmadı Yürüyen merdivene ters binen,otopark üstünde durup buranın altını otopark yapacağız demek ......... gibi hep tersine gidiyor birisi otomobiline binmiş bölünmüş yola ters girmiş polis anons etmiş duymamış,polis radyodan yayın yapmış aman dikkat sürücüler bir otomobil ters yola girdi demir ters yola girende ne biri hepsi ters yola girdi demiş o da KK gibiymiş
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Makbuzu nerde peki
    Cevapla
  • Akhisarlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Makbuz soran arkadaş..Sen Reis i Kendi zihniyetindeki liderleremi benzettin
    Cevapla
  • eşref bey 7 yıl önce Şikayet Et
    dün mecliste adalet bakanı kemal kilictaroğlunun gözüne soktu makbuzu. inanmiyorsan sayın bekir BOZ dan alabilirsin
    Cevapla
  • eskmelih. 7 yıl önce Şikayet Et
    Makbuzu mu soruyon peki görünce moraracanmı.
    Cevapla
  • Sahin Uysal 7 yıl önce Şikayet Et
    napcan makbuzu
    Cevapla
  • Mizah 7 yıl önce Şikayet Et
    KK'nın işi o zaten boş işler ile uğraşmak. Başka bir kabiliyeti ve vizyonu yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle