AK Partililer dolarlarını bozdurdu

Ak Parti İskenderun İlçe teşkilatı ve partililer döviz bürosuna giderek ellerindeki Dolar ve Euro'ları Türk Lirasına çevirdi.

AK Partililer dolarlarını bozdurdu
AK Partililer dolarlarını bozdurdu
GİRİŞ 06.12.2016 10:38 GÜNCELLEME 06.12.2016 10:38

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine harekete geçen Ak Parti İskenderun İlçe teşkilatı ve partililer döviz bürosuna giderek ellerindeki Dolar ve Euro'ları Türk Lirasına çevirdi.

AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, Kadın Kolları Yönetimi ve Belediye Meclisinin bazı üyeleriyle birlikte Döviz bürosuna gelerek ceplerindeki dolarları ve EURO'ları bozdurdular.

Döviz Bürosunda vatandaşlar kendi birikimi dolarları Türk lirasına çevirme işlemleri sırasında açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, Cumhurbaşkanlarının çağrısına uyarak dolar birikimlerini Türk lirasına çevirdiklerini belirterek "Ülkemizde, kökü dışarıda, dalı budağı ülkemizde olan sıkıntılara son vermek için, devletimizin yanında olarak Türk Liramıza sahip çıkıyoruz. Paramızda da millileşiyoruz. Artık dövizi hiçbir yerde, platformda konuşmayacağız. On, yirmi, yüz dolar hiç önemli değil yolumuzu safımızı belli etmek, ülkemize milletimize sahip çıkmak. 15 Temmuz?da bir canıyla tankı durduran vatandaşımız, bugün beş ?on dolarla ekonomisine sahip çıkmaktadır. Az önce aldığımız bilgiye göre doların yönü aşağıya inmiş, ben arzu edilen yere geleceğine inanıyorum" diye konuştu.