PKK-FETÖ ortaklığı çöktü, rekor kırıldı

FETÖ ile PKK’nın gümrüklerde kurduğu gizli ortaklık çöktü. 176 FETÖ’cü görevden alınınca gümrük kapılarında rekor yakalama oldu.

PKK-FETÖ ortaklığı çöktü, rekor kırıldı
PKK-FETÖ ortaklığı çöktü, rekor kırıldı
GİRİŞ 19.10.2016 16:24 GÜNCELLEME 19.10.2016 16:28
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Terör örgütleri PKK ve FETÖ'nün kaçak malları yurda sokmada da ortak hareket ettiği ortaya çıktı. 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin ardından FETÖ'cü gümrük memurlarının ihraç edilmesiyle iki örgüt arasındaki gizli bağ deşifre edildi. FETÖ'cü memurların PKK'nın yurda sokmaya çalıştığı uyuşturucu, sigara vesilah gibi yasadışı maddeleri gümrükten geçirmelerine göz yumdukları rakamlardan anlaşılıyor.

REKOR YAKALAMA

Darbe girişiminin ardından gümrükler FETÖ'den arındırıldıktan sonra yakalamalar da arttı. Son iki ayda gümrüklerde toplam 425 milyon liralık kaçak mal ele geçirildi. Bunların yaklaşık 40 milyon lirasını uyuşturucu, 14 milyon lirasını tütün ve içki, 3.5 milyon lirasını ise silah ve mühimmat oluşturdu. Yıl genelinde yakalanan kaçak ürünlerin toplam bedeli ise 1 milyar 711 milyon liraya ulaştı.

176 FETÖ'CÜ GÖREVDEN ALINDI

Terör örgütü FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin ardından kamuda örgüt mensuplarının temizlenmesine yönelik başlatılan operasyonlar kapsamında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nda da toplam 176 kişi görevden alınırken, bunlardan 48'ini gümrük muayene memurları oluşturdu.

YORUMLAR 19
  • milletin ferdi 7 yıl önce Şikayet Et
    İsimsiz sen de git İsveç’te yaşa. Burada 8000 TL asgari ücret verebilecek bir babayiğit işveren bulamazsın. Şu da bir gerçek ki işverenin sana 8000 TL verebilmesi için senin ona en az 20000 TL kazandırman lazım ki vergiyi sigortayı ödeyebilsin, biraz da kâr edebilsin, amme hizmeti yapmıyor sonunda.
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence devlet sigara fiyatlarıni artırarak insanların kaçak sigara ve tutun icmesini tavsiye ediyor.. sonra da kayıtlı sigara azaldı diyorlar. Millet ya kaçak yada tutun içiyor. Bunu da yapan gariban yani ne yapsın en düşük sigara 7 tl.
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    İçmeyecek. Sigara İçen biri gariban olamaz.
    Cevapla
  • İsimsiz 7 yıl önce Şikayet Et
    İsveçte asgari ücret 8000 TL'nin üzerinde!
    Cevapla
  • Mahmut 7 yıl önce Şikayet Et
    isvecte en dusuk tutun 17 Tl. iyimi?
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar sahtekar,hain vb.kötüler varsa saf mslümanların oluşturduğu topluluğun üstünde yuvalanmış demekki.Bu yüzden bu tip toplumlardakiler şuursuzca tavır almamalı,islamiyeti iyice öğrenip ona göre davranışlarda bulunmalı.
    Cevapla
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetö siyasileri de elinde tutmuş. Onları desteleyen vekiller de tanık olarak dinlenmelidir.
    Cevapla
  • gunhan deniz 7 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ CIA projesidir TÜRKİYE nin parçalanması için ORDUYU ele geçirerek BAŞIMIZA CIA ajanı geçecekti ALLAH korudu. müslümanlar HADİS kitabı okumaz ise sonucu ARABİSTANLI LAWRANCE olur
    Cevapla
  • orhan 7 yıl önce Şikayet Et
    ihanet ihanet ihanet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle