Benzin fiyatları için kritik tahmin!

TESK Başkanı Palandöken, akaryakıttaki son zamların devamının gelebileceğini belirterek, benzinin 5 lirayı aşacağı öngörüsünde bulundu.

Benzin fiyatları için kritik tahmin!
Benzin fiyatları için kritik tahmin!
GİRİŞ 08.10.2016 13:10 GÜNCELLEME 08.10.2016 13:10
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Palandöken, “Dolardaki dalgalanma nedeniyle akaryakıta zam geldi. Eğer OPEC kasım ayındaki toplantısında petrol üretimini kısma kararını uygulamaya başlarsa petrol fiyatlarındaki yükseliş hızlanır. Bu beklenmeyen durum akaryakıt fiyatlarına arka arkaya zam olarak yansıyacaktır. Bu gidişle benzin 5 lirayı aşar. A’dan Z’ye her şeye zam gelir" şeklinde konuştu.

'ÖTV artışı geri alınmalı' "Ulaştırma esnafımızın en büyük maliyeti zaten akaryakıt harcamaları" diyen Palandöken, "Esnafın akaryakıt maliyetinin yükünü taşıyacak gücü kalmamıştır. Akaryakıt fiyatları daha da artmadan, son yapılan ÖTV artışı geri alınarak denge sağlanmalıdır” 

YORUMLAR 6
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    on goruye ne hacet 5 tl de kalsa bile iyi..
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    yollar ücretli köprüler ücretli araç alırken vergi 6 ayda bir vergi siğortalar faiş cezalar faiş
    Cevapla
  • mstturbo 7 yıl önce Şikayet Et
    nefesimiz kesildi artık yeter
    Cevapla
  • zzzz 7 yıl önce Şikayet Et
    yazıktır günahtır bu ya herşeye çok yüksek vergi alınıyor onu da geçtim şirketlerin keyfine bırakılıyor iş devlet 1 koyuyorsa üzerine şirketler de 1 koyuyor olan vatandaşa oluyor hak mı bu...?
    Cevapla
  • soso 7 yıl önce Şikayet Et
    benzin mazot 10 15 tl olsun da araba derdinden de benzin zamlandi dustu derdinden de kurtulalim. hic olmazsa derdi de olmaz. saticilar da devlet de istedigi fiyati ceksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle