Erdoğan'dan Moody's'e kapak gibi cevap!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin kredi notunu düşüren Moody's'e sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 29.09.2016 12:23 GÜNCELLEME 29.09.2016 12:43
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Külliye'sinde muhtarlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin kredi notunu  "Baa3" seviyesinden "Ba1" seviyesine düşürüren ve not görünümünü "durağan" olarak belirleyen uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's ilk kez cevap verdi. 

MOODY'S'E KAPAK GİBİ CEVAP

Erdoğan, "Kredi derecelendirme şirketleri beni çok sever. Ben de onları çok severim. Ne oldu? Biz uçaktayken notu düşürdüler. ne kadar düşürürse düşün. Türkiye'nin gerçeği bu değil. Bunların cebine koy üç beş kuruş istediğin notu al. sipariş üzerine not veriyor. İşadamlarına diyorum: Siz de haykırın. Dimdik durun be!. Siz her şeyden evvel Türk'sünüz Türk" dedi. 

YORUMLAR 40
  • fth23 7 yıl önce Şikayet Et
    notu moddys denen emperyalist güçlerin kuruluşu değil halk verir.sizin notunuz bizim için geçerli değildir.Artık büyük Türkiye var,Allah'ın izniyle 2023'te süper güç olacağız...
    Cevapla
  • Turk 7 yıl önce Şikayet Et
    Her zamanki duamdir. Sen ömrünü bizlere adiyorsun. Rabbimde bizlerin ömründen alıp sana versin. Seni basimizdan eksik etmesin. Her zaman sana dua ediyorum. Seni cok seviyorum reis.
    Cevapla
  • Hasan Divrak 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Cumhurbaskanim bukadar anlatmaya kendinizi yormaya degmez bu soysuzlar icin tekkelime soyleyin hani bizim atasozu vardirya Iturur veya ulur kervan yurur soyle bir haykirarak soyleyin yeter onlara Allah sizi korusun bumilletin basindan eksik etmesin.
    Cevapla
  • Sinan 7 yıl önce Şikayet Et
    Helal be şöyle konuşan Cumhurbaşkanım var nasıl gururlandım anlatamam. '' Türk olun Türk '' ... Hakikaten çok iyi tespitler RTE farkıyla. Allah'ım seni kazadan beladan korusun.
    Cevapla
  • Hasan ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz onlarin mondisini dandisini gösteririz Reis sen kalbini ferah tut yeter, tam gaz ileri catlasin gavur, biz bundan böyle kimle is yada nerede para yatacak cok iyi biliriz merak yok yola devam... okadar Allah bizimle ve bizimle olacak insallah yeterki bir gram iman ve dogruluktan vazgecmiyelim...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle