Canikli'den ihraç edilenlerle ilgili flaş açıklama

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, kamuda görevden alınmalarla ilgili yapılan itirazları değerlendirdi, 'düzeltme kanaları açık' dedi.

Canikli'den ihraç edilenlerle ilgili flaş açıklama
Canikli'den ihraç edilenlerle ilgili flaş açıklama
GİRİŞ 08.09.2016 10:10 GÜNCELLEME 08.09.2016 10:20
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, son KHK'yla görevden alınan kamu görevlileriyle ilgili "hatalı görevden alımlarda düzeltme kanalları" açık dedi.

Canikli şunları söyledi:

FETÖ soruşturmasında hatalı olarak açığa alınan olduysa görevlerine iade edeceğiz. Bunu önümüzdeki KHK'lardan birinde gerçekleştireceğiz. 

YORUMLAR 24
  • ucrun 7 yıl önce Şikayet Et
    eğer darbe gerçekleşseydi şimdi mağdur edebiyatı yapanlar (arada yanlışlık olanlar ayrı tutuyorum) kimbilir kaç yüzbin kişiyi işinden edip asılmasına vesile olacaktı. Şimdi elinden şeker alınmış çocuklar gibi zırlıyorlar.
    Cevapla
  • aziz 7 yıl önce Şikayet Et
    Memleketimde alınan ihraç kararlarının hepsi doğru alınmış kararlar.Adamlar hala 17-25 aralıktan sonra sendika uyesi,zaman abonesi ,bank asya müşterisi.Bu faaliyetlere girip bir de mağdurum demek tam da fetö takiyyesidir.Kimse kusura bakmasın Rabbim korudu ama darbe gerçekleşmiş olsaydı bu mağdurların her biri bi yerde amir memur müdür olacaktı. Ülkesini satan bu vatan hainlerine asla acımamalıyız..
    Cevapla
  • havva 7 yıl önce Şikayet Et
    sendikaya üye olmak suç idiyse neden sendikayı 15temmuza kadar kapatmadınız.sendika yasal değilse neden kurulmasına izin verdiniz. sendika görevlileri devlet okullarının içine kadar giripüye toplamaya çalışıyorsa siz neredeydiniz
    Cevapla
  • .... 7 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan öypli argörleri tek torbaya koyup memurluk statüsü daimiden geçici kadroya dönüştürüldü. o hainlerle aynı kefeye konmak kanıma dokunuyor. lütfen araştırmalar sonucunda suçu olan atılsın. 50d'ye hayır.
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    En tepedekilerin büyük çoğunluğunu kaçırdınız geriye ahmaklar kaldı. Güle güle harcayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle