Memurlara yemek müjdesi!

Devlet memurlarının yiyecek yardımı yönetmeliğinde değişikliğe gidildi.

Memurlara yemek müjdesi!
Memurlara yemek müjdesi!
GİRİŞ 19.08.2016 16:26 GÜNCELLEME 19.08.2016 17:26
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Kamu bundan böyle Ankara, İstanbul ve İzmir'deki memurların yemek maliyetlerinin yarısı yerine üçte ikisini bütçeden karşılayacak.

Devlet Memurları Yiyecek Yardımı Yönetmeliği değişiklikleri Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmelik, yemek servisi giderleri maddesinde değişiklik yaptı. Geçmişte "yemek" şeklinde verilen yiyecek yardımının gerektirdiği giderler, maliyetlerinin yarısını aşmamak üzere memur kadrosu adedine göre kurum bütçelerine konulacak ödeneklerle karşılanıyordu.

YEMEĞİN ÜÇTE İKİSİNİ DEVLET KARŞILAYACAK

Bundan sonra yiyecek yardımının gerektirdiği giderler Ankara, İstanbul ve İzmir için maliyetin üçte ikisini, diğer iller için yarısını aşmamak üzere kurum bütçelerine konulacak ödeneklerle karşılanacak.

Kamuda, yemek bedelinin bütçeden karşılanmayan kısmı yemek yiyenden alınıyor.

YORUMLAR 23
  • bahadır 7 yıl önce Şikayet Et
    bu devlet memura veriyorda askari ucretliye niye bakmıyor
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Tavuk döner yemekten bıktım taşerona kadro.
    Cevapla
  • aliyev 7 yıl önce Şikayet Et
    ah yazık kıyamam memurlara dünyayı versen doymaz memur tayfası kimse kusura bakmasın memurların içinde kanaatkar ve çok iyi şartlarda oldukalrını kabul eden insan evladı sayısı bie elin parmakları kadar anca gelir gerisi hep yok hep yok diye ağlanırda durur gelde kızma
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Aylik 300 tl ulasim arti 100 tl yemek cay masrafim var. Bende memurum. Ne yolluk ne yemek parasi aliyorum. Ama yinede sukurler olsun...
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Memur yemek parası almıyor. Belki milyonda biri alıyordur. Sanki bütün memurlar 3 te 1 oranında yemek parası alıyormuş ta bu 3te 2 ye yükseltilmiş gibi haber yapılmış. Doğru haber yapın. Bir de müjde diye yazıyorsunuz. Ayıp.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle