Türk Lirası için bomba öneri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ziyareti sonrası iki ülke arasındaki ticaret konusunda önemli gelişmeler yaşandı

Türk Lirası için bomba öneri
Türk Lirası için bomba öneri
GİRİŞ 11.08.2016 11:48 GÜNCELLEME 11.08.2016 14:34
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya ziyareti sonrası iki ülke arasındaki ticaret konusunda önemli gelişmeler yaşandı. Erdoğan "Lira ve ruble kullanırsak dolar daha da düşer" dedi.

TÜRK-RUS PARA BİRİMİ İŞBİRLİĞİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin ile görüşmesinin ardından Rusya dönüşü uçakta gazetecilere çok önemli açıklamalarda bulundu. O açıklamalardan bir tanesi de iki ülke arasındaki ticarette dolar yerine Türk Lirası ile Ruble kullanılmasına yönelikti.

"LİRA VE RUBLE KULLANIRSAK DOLAR DAHA DA DÜŞER"

"Elbette olumlu yansımaları olacak. Malum, sadece seyahatten dolayı dolar 3'ün altına düştü. "Alışverişleri ruble ve TL ile yaparsak daha da yararlı olur" diye konuştuk.

"DOLAR BASKISINDAN KURTULMUŞ OLURUZ"

Öyle bir durumda mesela dolar daha da düşer. Döviz baskısından, kur baskısından kurtulmuş oluruz. Hem Rusya kazanacak hem biz kazanacağız. Onun için bu çok önemli. Hakikaten geciktirdik, halletmemiz lazım. İnşallah yakında bir KİK toplantısı da olacak. Zaten Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey yıl sonu olacak, orada gündeme getirilebilir."

YORUMLAR 8
  • koray 7 yıl önce Şikayet Et
    Keske iki ulke arasindaki ticaret dolar in disinda olsa ellerinizden operim basarabilseniz ne mutlu size
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    abd neöğrendik abd sömürmek istiyor türkmiletiuyandı artık abd nevar törösitbol hainliktenbaşkabirşeydüşünmezler ırak neoldu töröratağı suriyetöröryatağı bunları besleyenabddeyilmi
    Cevapla
  • Davut 7 yıl önce Şikayet Et
    Güzel haber umarım gümrük muafiyetide olur Rusyayala.ABD den AB hayır gelmez bize azcık ordan rota değişimi bize serbestlık kazandırır onlarda hatalarını anlarlar belki ben ummam ama.İngiltereden aşagı değiliz onlar biz AB çıktık deyip cıktılar.Biz AB girsek ne olacak kukla ederler bizi maymuna çevirirler zaten şimdiden çatlak sesler var Ermeni soykırımı Almanyadan beklenmeyen birşeydi.Bize köle muamelesi yapılmamalı.Hiç birinden aşağı değiliz.
    Cevapla
  • Hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanımız dövizi iç ticaretten kaldırırsanız zaten ekonomik sorunların çoğu hallolur,millet olarak bizde kullanmıyacağız inşallah
    Cevapla
  • xxknylxx 7 yıl önce Şikayet Et
    vala super olur 2 ulke cukarsa dolari hayatindan dolar buyuk kayba ugrar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle