FETÖ'cü şirketlerin yeni taktiği!

15 Temmuz darbe girişimiyle deşifre olan FETÖ’nün iş dünyasındaki uzantıları, cazip şartlarla ortaklık teklifleri yapıyor.

FETÖ'cü şirketlerin yeni taktiği!
FETÖ'cü şirketlerin yeni taktiği!
GİRİŞ 03.08.2016 17:00 GÜNCELLEME 03.08.2016 17:01
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

15 Temmuz darbe girişimiyle deşifre olan FETÖ’nün iş dünyasındaki uzantıları, yeni ortaklıklar kurarak yeraltına çekiliyor. İşadamları FETÖ’cülerin cazip şartlarla ortaklık teklifleri verdiğini söylüyor

15 Temmuz darbe girişiminin ardından devletten temizlenmeye başlayan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ekonomideki gizli üyeleri yeni bir taktiği uygulamaya koydu. FETÖ'cüler, küçük şirketlerin sahiplerine giderek ortaklık teklif etmeye başladı.

KOBİ'YE GİDİYORLAR

Kendilerini normal işadamı olarak gösteren teröristler, küçük şirketlere "Bizler yeni yatırım alanları arıyoruz. Birlikte iş yapalım. Ortaklıkla ilgili şartları siz belirleyin, uyarız" teklifleri vermeye başladı. Bu tekliflerin bazıları ise piyasada uzun süre iş yapan şirketlerden geliyor. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası özellikle artan bu tip tekliflerden şüphelenen işadamları, "Öyle tekliflerle geliyorlar ki, reddetmek imkansız. Ancak, darbe girişimi sonrası vatan hainlerinin deşifre olan şirketlerinin yerine yenilerini bizlerin üzerinden kurarak, terör örgütüne gelir sağlamayı amaçlamalarından şüphe ediyoruz. O nedenle gelen tekliflerin tamamını reddettik" diyor.

DOĞU'DA SATIYORLAR

Sağlıktan eğitime, gıdadan ihracata kadar hemen hemen her alanda bu tarz ortaklık teklifleri gelirken, FETÖ'cülerin bir yandan da ellerindeki şirketleri satmak için el altından çalıştıkları belirtiliyor. İşadamları satışla ilgili tekliflerin özellikle Doğu ve Günedoğu'dan geldiğinin altını çiziyor.

ÇOK UCUZSA ŞÜPHE EDİN

Türkiye'nin her tarafında satılık şirketlerin sayısında anormal artışlar yaşanıyor. Bir işadamı, "Bunlara dikkatle yaklaşmak gerekiyor. Hele ki şirket değerinin altında bir fiyatla satılmak isteniyorsa, kesinlikle iyi sorgulanması gerekli" dedi.

YORUMLAR 16
  • ümit zebgin 7 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar almayın ortak da olmayın devlet hepsini geri alacak ellerinden sonra size olan olur o mallar artık devletin. fetöş e emel olmayın ucuz diye alıp elindekinden de olma derim
    Cevapla
  • Çeltik 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu paracı satıcı örğüt şeytanıda satarlar hiç kimse uyanmaz bunların maysı haramzade Allahım onlardan vatandaşı koru
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu fetöcülerin abilerini ihbar ettim üstelik benim akrabam kendisi, ihbarım dikkate alınmadı. RTE hariç kimsenin samimi olduğuna inanmıyorum
    Cevapla
  • adem 7 yıl önce Şikayet Et
    ben 3 yıl önce bimere bunların hocalarını şikayet ettim. kimse oralı olmadı. üstelik hocalarına açık kimliğim bildirilmiş. böyle olacağı belliydi. halen fetöcü itler cirit atıyor. tutuklanan, alınan filan devede kulak.
    Cevapla
  • Yeni 7 yıl önce Şikayet Et
    Nereye ihbar ettiniz mit in sitesine yazın.
    Cevapla
  • ??? 7 yıl önce Şikayet Et
    +1 aynı şeyi ben de yaşadım...
    Cevapla
  • benim adım hickimse 7 yıl önce Şikayet Et
    paralelden ucuz ev varsa alacağım beni arayın
    Cevapla
  • Türkolog 7 yıl önce Şikayet Et
    İşte türkiyenin başına bitmeyecek bir bela daha musallat edildi. Maalesef.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle