Çalışma Bakanlığı'nda 1.180 kişi açığa alındı

FETÖ`nün darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında bin 180 kişi açığa alındı.

Çalışma Bakanlığı'nda 1.180 kişi açığa alındı
Çalışma Bakanlığı'nda 1.180 kişi açığa alındı
GİRİŞ 27.07.2016 15:42 GÜNCELLEME 27.07.2016 15:42
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile bağlı ve ilgili kuruluşlarında toplam bin 180 kişi açığa alındı. 

Alınan bilgiye göre, soruşturma kapsamında, Sosyal Güvenlik Kurumunda (SGK) 900, Devlet Personel Başkanlığında 23, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile İŞKUR'da 257 olmak üzere toplam bin 180 kişi görevden uzaklaştırıldı.

Soruşturma kapsamında çalışmaların devam ettiği ve sayının artmasının beklendiği öğrenildi.

YORUMLAR 6
  • Salim UZUN 7 yıl önce Şikayet Et
    bunların içinde belki suçsuz insanlarda var.mazlumun ahını almamak gerekir.ALLAH Türk milletini vatansız,bayraksız,ezansız bırakmasın.
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye resmen kilo verdi.Fazla yağlarından kurtuldu,kurtulmaya devam ediyor.Çok yakın zamanda çakı gibi bir ülke ile korkun bizden dünya!!!
    Cevapla
  • pamir 7 yıl önce Şikayet Et
    Açığa değil içeri alın. Temizse çıkar. Onlar herkesi önce içeri atıyor sonra salıveriyorlardı.
    Cevapla
  • mülayim 7 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bir haber
    Cevapla
  • Tarık 7 yıl önce Şikayet Et
    Gıda ve tarım bakanlığınada bir el atın. Gıda mühendisi olarak kpss sıralamalarında nasıl oluyorda bu kadar 95 üzeri puan alabilen var diye merak ediyordum. Bir türlü giremedik. Her alanda kendi adamları soruları araklayıp her yere yerleştiler. Hak yemek bunların en sevdiği iş, hizmet için tabii!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle