Doğalgaza indirim geliyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, kış gelmeden büyük bir ihtimalle doğalgaz indirimi yapacaklarını söyledi.

GİRİŞ 25.07.2016 11:48 GÜNCELLEME 25.07.2016 13:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak CNN Türk'te Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Albayrak 15 Temmuz darbe girişimi ve o gece yaşananlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yakınındaki isim olan Bakan Albayrak, FETÖ'cü hainlerin Silivri'deki intiharlarına ilişkin olarak da "Silivri'deki intiharların da incelenmesi gerektiğini düşünüyorum." dedi. Albayrak, açıklamalarında bir müjde vererek, "Kış gelmeden havalar soğumadan inşallah doğalgazda ciddi bir indirim yapacağız. " dedi..

VATANDAŞA DOĞALGAZ MÜJDESİ

Enerji Bakanı Albayrak, ayrıca kış mevsimi gelmeden vatandaşa doğalgazda indirim yapılacağını açıklayarak, "Kış gelmeden, havalar soğumadan büyük ihtimalle vatandaşımıza gazda ciddi bir indirim yapacağız. Oranlara çalışıyoruz. Ne kadar maksimum yapabiliriz ve bu sürecin sürekliliğini nasıl sağlayabiliriz; çalışıyoruz. İnşallah kış gelmeden açıklayacağız" dedi.

SANAYİCİLERE DE İYİ HABER

Albayrak, hane halkını ve sanayiciyi memnun edecek doğalgaz fiyatları için gereken adımların atılacağını belirtti.

YORUMLAR 2
  • Yahya 7 yıl önce Şikayet Et
    Şükür 2015 aralık ayın ortasinda söylediğiniz söz daha yeni dank etti. Ayrica bu tangin altina yatan canini ortaya koyan sağ kesim halki için ne yapsaniz azdir. Onlar bunu gösterdiler.
    Cevapla
  • Şamil 7 yıl önce Şikayet Et
    çok komik doğalgaz indirimleri hep yazın yapılıyor.
    Cevapla