Et fiyatlarına indirim geliyor

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, ESK’nın etin kilosunu 22 TL’den satacağını, et fiyatlarında 5-6 TL düşüş olabileceğini söyledi.

Et fiyatlarına indirim geliyor
Et fiyatlarına indirim geliyor
GİRİŞ 14.07.2016 13:46 GÜNCELLEME 15.07.2016 11:17
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, önümüzdeki hafta ESK’nın etin kilosunu 22 TL’den satacağını, et fiyatlarında 5-6 TL düşüş olabileceğini söyledi.

Tarım Bakanı Faruk Çelik, sıfır gümrük vergili kasaplık canlı hayvan ithalatı için açılan 400 bin baş kontenjanın 100 bini için ihale sürecinin başladığını açıklamıştı.

Bir televizyon programında canlı yayına katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, önümüzdeki hafta Et ve Süt Kurumu'nun 22 TL'den et satacağını, bunun da fiyatları 5-6 TL düşüreceğini söyledi.

"SANAYİ ÜRETİMİNDE ENEL TRENT YÜKSELİŞ YÖNÜNDE"

Sanayi üretiminde genel trendin yükseliş yönünde olduğunu belirten Ertem, "Yüzde 3 civarındaki büyüme ihtiyaçlarımızı karşılamaz. Merkez Bankası üretimi daha proaktif destekliyor" dedi. Sanayi üretimi mayıs ayında yüzde 5,6 artış gerçekleştirdi.

YORUMLAR 38
  • yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    saman uçyuzemli kuruş et otuz tl hangi ölkede şuanda köylü bir sığır satarsa sekizbin tl soruyorum neyi alamaz memur işçi askeri ücret bayramdan bayrama yarım veya bir kilo alabilyor lutfen müdahale edınız yetkililere sesleniyorum
    Cevapla
  • aslanbey 7 yıl önce Şikayet Et
    1 TL yine düşmez, düşse de 15 gün sürer
    Cevapla
  • Orhan Baba 7 yıl önce Şikayet Et
    Besiciye verilen desteklerin hiçbir faydası yok, yağmurun olmadığı yerde ot olmaz, ot olmayan yerde hayvan olmaz, zorla güzellik olmuyor. Getirin dışardan herkes et yesin
    Cevapla
  • türk 7 yıl önce Şikayet Et
    ben 40 tl den aşagı hiç görmedim
    Cevapla
  • Yavuz 7 yıl önce Şikayet Et
    Daha öncede olacak demişlerdi. Et girişi daha da artırılıp yaygın et balık kurumları satış noktaları açılırsa et anında düşer bu şekilde herkes rüya görür...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle