Kapanın elinde kaldı, fiyatı 16 bin TL'ye çıktı

Uçak biletlerini son dakikaya bırakanlar şok yaşadı. Kalan az sayıda koltuk için fahiş fiyat istendi

Kapanın elinde kaldı, fiyatı 16 bin TL'ye çıktı
Kapanın elinde kaldı, fiyatı 16 bin TL'ye çıktı
GİRİŞ 02.07.2016 13:11 GÜNCELLEME 02.07.2016 13:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

9 gün olan Ramazan Bayramı tatili nedeniyle uçak biletleri adeta kapanın elinde aldı. Bayramı Akdeniz ve Ege sahillerinde geçirmek isteyenler, seyahat acentelerine ve havayolu firmalarına hücum etti.

Uçak bilet fiyatları tavan yaparken, birçok kişi de yer bulamamaktan yakındı. Bayram öncesinde tek yön ortalama 150 liradan satılan biletler, 600 liraya kadar çıktı. Dalaman, Bodrum, Antalya, İzmir'e en son satılan gidiş-dönüş biletleri ortalama bin 200 lirayı buldu. Üstelik son biletler çoğunlukla Ankara aktarmalı oldu. Bilet fiyatlarından yakınan vatandaşlar, "Artık yüksek olsa da gözümüzü karartıp bilet almak için siteleri dolaşmaya başladık. Ancak ne mümkün. Son koltuklar kalmıştı. Ayrıca ya sadece gidiş bileti bulabildim, ya da sadece dönüş. Gittiniz mi gelemiyorsunuz" diye konuştu.

İBİZA'YA GİT-GEL 4 BİN LİRA

Yurt dışına gitmek isteyenlerin karşısına da fahiş fiyatlar çıktı. Sosyetenin uğrak yeri İspanya'nın İbiza şehri gidiş-dönüş 4 bin lirayı bulan uçak bilet fiyatları ile dikkat çekti. Yine son kalan koltukların satışta olduğu Los Angeles için de tatilcilerin gidiş-dönüş 16 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

YORUMLAR 2
  • Kepçe 7 yıl önce Şikayet Et
    Fırsatçılık karaborsa dedin mi kimse elimize su dökemez
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    ver o parayı biz evdede tatil yaparız be
    Cevapla