EPDK'dan flaş elektriğe zam açıklaması!

EPDK, 2016 yılının üçüncü çeyreğinde elektrik faturalarına yansıyacak bir fiyat artışının olmayacağını açıkladı.

EPDK'dan flaş elektriğe zam açıklaması!
EPDK'dan flaş elektriğe zam açıklaması!
GİRİŞ 30.06.2016 15:19 GÜNCELLEME 30.06.2016 15:44
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) 1 Temmuz 2016'dan itibaren uygulanacak elektrik fiyatlarına dair yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, 2016 yılının üçüncü çeyreğinde elektrik faturalarına yansıyacak bir fiyat artışının söz konusu olmadığı bildirildi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "2016 yılının üçüncü çeyreğine (1 Temmuz 2016-30 Eylül 2016) ilişkin tarife çalışmaları tamamlanmıştır. Vatandaşlarımızın nihai elektrik faturalarına yansıyacak bir fiyat artışı söz konusu değildir".

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • gerçek 7 yıl önce Şikayet Et
    zam yok. kacak elektrik yasalasti. kullanmadigim elektrigin parasini veriyorum. kacak kullanana haram zikkim olsun. kacak kullananlari da tespit etmek sizin goreviniz ama isinize gelmiyor
    Cevapla
  • emre erkoç 7 yıl önce Şikayet Et
    Elektriğe zam yok ama DAĞITIM BEDELİ adı altında ocak söndürmüşsünüz.. 5kat artırmışsınız. zam bundan daha iyiydi.. enerjisa ya milleti koparttırmayın..
    Cevapla
  • burhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına yapın zam. biz yapamayız yoksa
    Cevapla
  • niksarlı 7 yıl önce Şikayet Et
    böyle demişlerse kesin zam veya soyguncuların tabiriyle fiyat güncellemesi olacaktır diyebiliriz.çünkü köprü yapıldı otoyol yapıldı,mehmet görmez var,bunların parası nereden çıkacak.
    Cevapla
  • müşteri 7 yıl önce Şikayet Et
    Kaçak elektriğin bedelini vatandaştan almak kul hakkıdır. Hakkımı kaçak kullananlara ve bu tahsilata onay verenlere helal etmiyorum...
    Cevapla