Binali Yıldırım'dan vatandaşa faiz müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım piyasanın Merkez Bankası'nın indirimlerini hissetmesi için düzenleme hazırlığı içinde olduklarını söyledi.

Binali Yıldırım'dan vatandaşa faiz müjdesi!
Binali Yıldırım'dan vatandaşa faiz müjdesi!
GİRİŞ 28.06.2016 10:44 GÜNCELLEME 28.06.2016 10:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım, açıklayacakları müjde paketi ile Merkez Bankası'nın faiz indirimlerinin piyasaya yansımasını sağlayacaklarını belirtti.

Yıldırım, TRT Haber'de katıldığı canlı yayınında, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Başbakan Binali Yıldırım, Merkez Bankası'nın faiz indirimi ile ilgili kararlarının sorulması üzerine, "Bu indirimlerin piyasaya yansıması lazım." dedi.

Piyasanın da bunu hissetmesi gerektiğini belirten Yıldırım, alacakları tedbirler ve açıklayacakları "müjde paketi"nin de bunu içereceğini bildirdi.

'MÜJDELERİ VATANDAŞLARIMIZLA PAYLAŞACAĞIZ'

Başbakan Binali Yıldırım, "Önümüzdeki pazartesi, arefe günü, bir bayram müjdesi olarak gerek Güneydoğu ile ilgili gerekse Türkiye'deki çeşitli kesimlerin ekonomiyle ilgili beklentilerini karşılayacak müjdeleri vatandaşlarımıza paylaşacağız." dedi.
 

YORUMLAR 3
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Faizler inince de kredi talepleri arttığından konut fiyatları bir kaç kat daha yükseltiliyor. Müteahhitler ve ev satışı yapanlar için zulmedici fırsat ve rant doğuyor. Herkes fırsat peşinde...
    Cevapla
  • Muntasar 7 yıl önce Şikayet Et
    Günaydoğu yıllardır derin devlet ve PKK'nın arasında sıkışmış tabii senin öyle bir derdin olmadı ki Güneydoğu'yu anlayacaksın ayrıca hain değiliz bizi hainlikle itham edenler terör döneminde halkı kimin kucağına ittiklerine bir baksın hain bey
    Cevapla
  • Müjdeeeee 7 yıl önce Şikayet Et
    Müjdeye bak faiz indirimi!!ahahahah.faiz öylesine damarlarımıza kadar işlemiş ki faize bile müjde veriliyor.ha bu arada hep g.doğu g.doğu g.doğu başka bölgesi yok sanki bu memleketin.işimiz gücümüz g.doğuda hain beslemek.işimiz bu
    Cevapla