Muhtarlara promosyon müjdesi

Gaziantep'teki 785 muhtara, 300'er lira promosyon ödemesi yapılacak.

Muhtarlara promosyon müjdesi
Muhtarlara promosyon müjdesi
GİRİŞ 23.06.2016 13:00 GÜNCELLEME 23.06.2016 13:00

Türkiye Muhtarlar Federasyonu (TMF) ile Halk Bankası  arasında imzalanan maaş protokolü çerçevesinde, Gaziantep'teki 785 muhtara,  300'er lira promosyon ödemesi yapılacak.  

TMF Genel Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz, Şahinbey Belediyesi toplantı  salonunda gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, çeşitli güçlükler  içinde görevlerini yerine getirmeye çalışan muhtarların yaşamlarını  kolaylaştırabilmek için çabaladıklarını söyledi.
 
Bu kapsamda maaş promosyonu konusunun gündeme geldiğini ifade eden  Titiz, konuyu Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ile paylaşarak kendisinin desteğini  aldıklarını ve Halk Bankası ile temasa geçtiklerini anlattı.
 
Görüşmeler neticesinde, seçime kadar olan süreçte muhtarlara 300'er  lira maaş promosyonu verilmesinin kararlaştırıldığını ifade eden Titiz, "Protokol  kapsamında muhtarlarımız, rahat kredi çekebilecek, kart aidatı ve EFT gideri  ödemeyecek." dedi.
 
Titiz, "Gaziantepli 785 muhtarımız için imzaladığımız protokolü, yurt  sathındaki 50 bin 27 muhtara ulaştırmayı hedefliyoruz. İnşallah en kısa sürede  ülkemizin dört yanındaki muhtarlarımıza bu kolaylıkları sağlayacağız." diye  konuştu.