THY'den yeni hizmet! Hem de ücretsiz olacak!

Türk Hava Yolları (THY), bagajlarını yanında taşımak istemeyen yolculara daha rahat hareket etmelerini sağlayacak yeni bir hizmetini devreye soktu.

THY'den yeni hizmet! Hem de ücretsiz olacak!
THY'den yeni hizmet! Hem de ücretsiz olacak!
GİRİŞ 11.06.2016 10:45 GÜNCELLEME 11.06.2016 10:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İlk olarak İstanbul'da otellerin yoğun olduğu Taksim ile Atatürk Havalimanı arasında devreye giren 'Mini Port' hizmetiyle yolcuların bagajlarının ücretsiz olarak transferi sağlanacak. Sabah'ın haberine göre, otellerden erken çıkış yapmalarına rağmen uçağı akşam saatlerinde olan, havalimanına geldiklerinde otellerine gidene kadar bagajlarından arınmak isteyen yolcuların taleplerine cevap vermeyi amaçlayan hizmetten, biletli tüm yolcular ücretsiz faydalanacak...

YORUMLAR 1
  • Sami 7 yıl önce Şikayet Et
    Thy ihracatçılara taşıma ücretlerinde biraz daha kolaylık sağlarsa ihracat uçacak ama biz kendi firmamızdan yabancılardan pahalıya fiyat alıyoruz. Ne anladım ben milli hava yolumuzu parlatmaktan. Devlet yetkililleri görmüyo mu bu farkı. İhracat ile ülkeye döviz giriyor ülkenin ihtiyacı olan para geliyor ama bizim firma bizim malları daha pahalıya taşıyor. Bi zahmet bu duruma bi el atılsın. Özellikle Türk menşeili ürünler dışarıya ihraç edilirken %25 indirim uygulanması gerek.
    Cevapla