Putin geri adım attı! Yasaktan vazgeçti ama...

Rusya, 16 Mayıs Pazartesi günü Türkiye’den tüm tarım ürünleri ithalatını yasaklama kararından vazgeçtiğini açıkladı.

Putin geri adım attı! Yasaktan vazgeçti ama...
Putin geri adım attı! Yasaktan vazgeçti ama...
GİRİŞ 16.05.2016 15:20 GÜNCELLEME 16.05.2016 17:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Rusya Tarım Ürünleri Denetim Dairesi “Rosselhoznadzor” Rusya ve Türkiye arasındaki ürün yasağı konusuyla ilgili açıklamada bulundu. Buna göre Rusya Tarım Ürünleri Denetim Dairesi, 16 Mayıs Pazartesi günü Türkiye’den tüm tarım ürünleri ithalatını yasaklama kararından vazgeçtiğini belirtti.

Öte yandan bu yasaklardan vazgeçerken bal kabağı ve kabağın 19 Mayıs tarihinden itibaren geçici olarak yasak ürün listesine ekleneceğini de bildirdi. Bal kabağı ve kabaktaki yasak durumunun ise 'sadece zararlı haşere içerdiği' için olduğu ifade edildi.

Konuyla ilgili “Rosselhoznadzor”  Başkan Yardımcılarından Yuliya Şvabauskene, “Bugün yaptığımız değerlendirme toplantısında Türkiye’den tüm tarım ürünlerine yasak uygulamasına herhalde geçilmeyecek. Türk tarafından hataları düzeltme yönünde olumlu sinyaller alındığı için radikal adımdan şimdilik vazgeçtik.” dedi.

YORUMLAR 3
  • doğru 7 yıl önce Şikayet Et
    rusya türkiyeye muhtaçç ne kadar kıvırırsa kıvırsınn
    Cevapla
  • söylenti 7 yıl önce Şikayet Et
    yahu şu rusya ya çöp bile göndermeyin artık.gitsinler nereden alırlarsa alsınlar.
    Cevapla
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    Neden Rusları bekliyoruz ki onlar demeden biz satmayalım bakalım işimize gücümüze adamlar zaman kazanıyor ufak ufak düzenlerini bizde mal almamak üzere kuruyorlar.Uyanamadık mı hala !!! zaten onları durumu düzlemek gibi bir istekleri yok olmaz zaten
    Cevapla