Adana'da doğalgaz bulundu!

Adana'da, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından yapılan aramada doğal gaz bulundu.

Adana'da doğalgaz bulundu!
Adana'da doğalgaz bulundu!
GİRİŞ 20.04.2016 13:14 GÜNCELLEME 20.04.2016 17:39
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Sarıçam ilçesinin İncirlik mevkisi yakınlarında tarla ortasında havaya doğru alev çıktığını gören vatandaşlar, itfaiye ve polise haber verdi. İtfaiye ve polis, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesine giden doğal gaz boru hattında yangın çıkma ihtimaline karşılık harekete geçti. Ancak olay yerine gelindiğinde Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının bir yıl önce yangın çıkan yerde doğal gaz çalışması başlattığı öğrenildi. 

TPAO yetkilileri, polise tarla içinde bulunan doğal gazı kontrollü olarak yaktıklarını bildirdi. Alevlerin çıktığı doğal gaz sondajı yakınlarındaki tarlada çalışan iki işçi ise görevlilerin 1 yıl önce gelip burada çalışma başlattığını bir süre sonra gittiğini 15 gün önce de tekrar gelerek sondaj attığını ve üç gündür de borudan alev çıktığını söyledi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 33
  • erol 8 yıl önce Şikayet Et
    merak etmeyin yarın gizli bir el gelir o kuyu kapanır
    Cevapla
  • yilmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    Adına kurban olduğum Allah'ım bu toprakların hem üstünü hemde altını ne kadar bereketli kılmıştır. Lakin bunları çıkaracak masaya yumruğunu vuracak, vatan millet aşığı yürekli Anadolu evlatları gereklidir. Çok şükür bugün Onlarda var. Bize düşen milletin adamlarına sahip çıkmaktır.
    Cevapla
  • saliha 8 yıl önce Şikayet Et
    geçmişte yapılan bazı anlaşmalardan dolayı tek başımızamaden çıkarma işleme lüksümüz yok hatta çıkarılsa bile satamadığımız şeyler dahi var. o anlaşmaların süresinin dolmasına az kaldı inş.
    Cevapla
  • selim Özek Van 65 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım Adana'nın topraklarını hayırlı kıl maşallah
    Cevapla
  • SABIRLI OLUN 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu yüzden ordumuzu çok güçlendirmeliyiz. Nükleer santral kurmalıyız ..... Askeri açıdan Wahşi batıya meydan okuyacak duruma gelene kadar bu kuyular verimsiz olmalı. Yoksa elimizden alırlar. Musul'u Kerkük'ü aldıkları gibi. Keşke o zaman Musul'da ve Kerkük'te petrol bulunmasaydı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle