Rusya'dan geri adım! Türk şirketlere yasak kalktı

Rusya'nın Türkiye'ye yönelik yaptırımlar sonrası faaliyetleri durdurulan Türk tur operatörlerine getirilen yasağı kaldıran karar yayınlandı.

Rusya'dan geri adım! Türk şirketlere yasak kalktı
Rusya'dan geri adım! Türk şirketlere yasak kalktı
GİRİŞ 16.03.2016 12:40 GÜNCELLEME 17.03.2016 09:43
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin 24 Kasım'da Rus uçağını düşürmesi üzerine Rusya'nın Türkiye'ye yönelik aldığı yaptırımlar kapsamında faaliyetleri durdurulan bu ülkedeki Türk tur operatörlerine getirilen yasağı kaldıran karar yayınlandı.

turizmgazetesi.com'un ulaştığı karara göre, Rusya Federasyonu Kültür Bakanlığı'na bağlı Federal Turizm Bürosu (ROSTURİZM) başkanı  O.P. Safonov imzasıyla yayınlandı.

Kararda, getirilen yasağa yapılan itirazın Tur operatörleri Birleşik Devlet Sicili’nin Düzenlenmesi Hakkında yasa çerçevesinde incelendiği belirtilerek,  "Ekli belgeye uygun olarak tur operatörlüğü yapan tüzel kişilerin Tur Operatörleri Birleşik Devlet Sicili’ne kaydının yapılmasına karar verildiği" ifade ediliyor.

YORUMLAR 22
  • h.s 8 yıl önce Şikayet Et
    Dua denizin de,islam gemisinde ,Rasulullah gibi bir kaptanla ,Kuran-ı kerim pusulasıyla,cennet sahilinde buluşmak dileyiğle hayırlı cumalar
    Cevapla
  • Adem 8 yıl önce Şikayet Et
    Rus Ajanları cirit atacak desenize biz almayalım bu defa öyle kolay kolay..
    Cevapla
  • analizci 8 yıl önce Şikayet Et
    Olaylara duygusal yaklaşmayın. Bu bir devlet politikasıdır. O an için bir uçaklarını feda ettiler, uçağı bahane ederek Suriye'ye yerleştiler ve istediklerini aldılar. Şimdi Türkiye ile eski diyaloğu kurmalarında bir sakıncaları kalmadı. Şimdi iş yapacaklar. Nükleer santralleri kuracaklar ve başka ihaleler alacaklar! Türkiye bundan umarım gerekli dersi çıkarmıştır! Devlet politikalarında duygusallığa yer yoktur.
    Cevapla
  • XQ WP 8 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşlarının Türkiye ye girişlerini engelleyerek burunlarını bile kanatmadan Ankara da ki üç ayrı patlamanın organizasyonunu başarı ile tamamladılar. Ülkemizde turizm Ruslar için su'dan ucuz, şimdi eğlence zamanı...
    Cevapla
  • SİVEREKLİ ZAZALAR 8 yıl önce Şikayet Et
    Yola geliyorlar. .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle