Ankara'da ekmeğe indirim

Ankara Halk Fabrikası ekmeğe indirim yaptı.

Ankara'da ekmeğe indirim
Ankara'da ekmeğe indirim
GİRİŞ 03.02.2016 13:03 GÜNCELLEME 03.02.2016 13:29
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ankara Büyük Şehir Belediyesi, bir açıklama yaparak Ankara Halk Ekmek Fabrikası'nın, Ankara ve İstanbul'da ekmeğe zam yapılmasının ardından ekmek fiyatını 75 kuruşa yükselttiğini söyledi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik'in, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’ten indirim talebinde bulunduğu hatırlatılan açıklamada, bunun üzerine ekmek fiyatında indirim görüşmelerinin yapıldığı, Ankara Halk Ekmek Fabrikası Yönetim Kurulu toplantısında 75 kuruş olan ekmek fiyatını 70 kuruşa indirme kararı alındığı bildirildi.

Ankara Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, bazı yatırımları askıya alarak indirim kararı verdiklerini belirtti.

İlkbahar, "İndirimli satışlarımıza yarından itibaren başlıyoruz. Bu indirimle kesinlikle ekmeğimizin kalitesinden bir ödün vermedik" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 10
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Anamurda taaaa nezamandan buyana 1 liradan ekmek alıyoruz. İnşallah buralar da düzelir.Zaten fiyatın artması çok zoruma gitmişdi. Sayın bakanımıza teşekkür ediyorum.Allah ondan razı olsun.
    Cevapla
  • Turhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ekmegin maliyetini 48 kuruş çıkarmışlar gelinde fırıncının maliyetinide 48 kuruşa çıkarında görelim nasıl çıkıyormuş işçiye yüzde otuz zam geldi artı 2016 yılı itibarı ile herşeye zam geldi en büyük maliyet işçi maliyetidir hangi işyeri 365 gün 24 saat hizmet veriyor fırıncıdan başka
    Cevapla
  • Turhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Halk ekmek ile fırınların arasında en yüzde yirmibeş fark olması lazım dörtyüzbin ekmegin maliyeti ile onbin ekmegin maliyete yüzde yirmibeş fark eder
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Büyükşehir,in normalde ,Normal Ekmeğe yapılan zam çok fazla, Fırıncılar zaten 12 çeşit katkı ile Milleti hasta etti..Halk ekmeği kessin bakın nasıl indiriyorlar!
    Cevapla
  • Dua edin 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke kendi enerjisini karşılayabilecek hale gelsin. Evvel allah ülkenin sırtı yere gelmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle