Erdoğan ve Davutoğlu'na 'havalimanı' sürprizi

Binali Yıldırım, 3. Havalimanı için 26 Şubat 2018 tarihini verdi. Bu tarih, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun doğum günü.

Erdoğan ve Davutoğlu'na 'havalimanı' sürprizi
Erdoğan ve Davutoğlu'na 'havalimanı' sürprizi
GİRİŞ 12.12.2015 11:38 GÜNCELLEME 12.12.2015 12:03
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, yüklenici firmadan 3. Havalimanı'nın hizmete giriş tarihinin 26 Şubat 2018 olmasını istedi. 26 Şubat, hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, hem de Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun doğum günü. İnşası devam eden 3. Havalimanı'ndaki Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım ve İGA Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Özdemir ile gerçekleştirildi.

Milliyet'te yer alan habere göre; Bakan Yıldırım 3. Havalimanı'nın hizmete giriş tarihi ile ilgili “Nihat Bey, 26 Şubat 2018" ifadelerini kullanırken, Özdemir de “Hayırlı uğurlu olsun" karşılığını verdi.

YORUMLAR 15
  • Bay X 8 yıl önce Şikayet Et
    Yorumlarda kore gibi diktatörlüğe gidiyoruz yazılmış. Turkiyenin güçlü bir ulke olmasi ve gelismesi için gerekli tüm çalışmalarda hiç bir zaman geri atmayacak Türkiye. Asıl diktator sizlersiniz. Çünkü bu ulkenin buyumesini ve ilerlemesini cekemeyip diktatörce herşeye karşı çıkıyorsunuz. Yani rusya ve israil gibi Türkiye düşmansınız. Bu ülkeler bizim rakibimiz. Bunu anladık. Size ne oluyor? Siz de mi ülkemizin rakibi misiniz? Bu hainlik ve ihanet niye? Allah size ve sizin gibi insanlara akıl fikir ve düşünme yetisi versin.
    Cevapla
  • Yörük KURT 8 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu gavurlar bir şeyde geri kalıyorsa bile bir hinlik aramak ilazım.Belki uçağı dikey kaldırmaya başlayacaklardır.Biz daha yerli otomobili yapamamışken..Umarım her şey ülkemiz ve milletimiz için güzel olur.Kahrolsun abd-rusya !!!
    Cevapla
  • Erol 8 yıl önce Şikayet Et
    Almanya`da ki Berlin hava limaninin bitirilmesi belki Istanbul`da ki hava limaninin arkasina sarkar. Almanlar uyumaya basladilar.
    Cevapla
  • ömer faruk 8 yıl önce Şikayet Et
    Yolunuz açık olsun. Allah c.c hizmetinizi daim eylesin. Bu yola giremeyenlere de allah c.c. hidayet versin. Bu ülkenin ilerlemesi ve geçlerimizin aslına kavuşmaları için durmak yok, yola devam.
    Cevapla
  • MUSTAFA 8 yıl önce Şikayet Et
    Böyle projeler Türkiye'yi kurtarır yapana Teşekkürler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle