Boydak'tan sonra NAKSAN da cemaatten koptu

TUSKON'a yönelik 6 Kasım’daki polis baskınıyla kopuşlar hızlandı. Boydak'tan sonra Naksan da cemaatle köprüleri attığını açıkladı.

Boydak'tan sonra NAKSAN da cemaatten koptu
Boydak'tan sonra NAKSAN da cemaatten koptu
GİRİŞ 10.11.2015 07:38 GÜNCELLEME 10.11.2015 10:04
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

Fethullah Gülen Cemaati’ne yakınlığıyla bilinen Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu’na (TUSKON) düzenlenen baskının ardından dernekten ikinci kopuş Naksan Holding’den geldi.

TUSKON ve bağlı federasyonlara yönelik 6 Kasım’daki polis baskını sonrası Boydak Holding’den dernekle tüm ilişkilerin kesildiği açıklaması gelmişti. 

NAKSAN HOLDİNG DE KÖPRÜLERİ ATTI!

TUSKON baskını, Boydak Holding’in ardından ikinci ilişik kesme haberini getirdi. Gaziantep’in önemli holdinglerinden olan Naksan , konfederasyondan ayrıldıklarını duyurdu.

Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu adına yapılan yazılı açıklamada, “Bugünlere devletimiz ve hükümetlerin desteğiyle geldik. Her zaman millet iradesi ile şekillenen demokrasinin ve demokrasinin yürütücüsü olan devletimizin yanında olduk. Naksan Holding olarak TUSKON’dan ayrıldık. Bundan böyle hiçbir tüzel veya gerçek kişiler, ismimizi herhangi bir kurum ve kuruluşla anmamalıdır” denildi.

YORUMLAR 109
  • Md fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    12 yıldır bizden yani 7000 işciden toplanarak gülen e gönderilen paralarimizi nasıl iade edeceksiniz? İki yüzlü sahtekarlar .eyyy gazeteci naksan plastik holdinge pilsa ya gelip bizle görün
    Cevapla
  • Kemal 8 yıl önce Şikayet Et
    Sakın ola inanmayın 1 Kasım milattır. daha önce niye ayrılmamış hacı abi
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    %50 watt isigi goren geliyor... yersen...!
    Cevapla
  • pusu 8 yıl önce Şikayet Et
    cemaat duman oldu Fuat avni bile yazamıyor artık
    Cevapla
  • zor dostum 8 yıl önce Şikayet Et
    yumurta kapıya dayanınca söylenen söz mertlikten değildir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle