İşte hükümetin memura verdiği zam teklifi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik memur maaşlarına yönelik yapılan toplantı sonrası hükümetin zam teklifini açıkladı.

İşte hükümetin memura verdiği zam teklifi
İşte hükümetin memura verdiği zam teklifi
GİRİŞ 14.08.2015 11:19 GÜNCELLEME 14.08.2015 12:24
Bu Habere 304 Yorum Yapılmış

 Kamu görevlilerinin 2016-2017 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının belirleneceği toplu sözleşme görüşmelerinde, Kamu İşveren Heyeti, 2016 yılı için 4+4, 2017 yılı için 3+3 zam önerisinde bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının Reşat Moralı Toplantı Salonundaki görüşmede, Kamu İşveren Heyeti'ne Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kamu Görevlileri Sendikaları Heyetine Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın başkanlık yaptı.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve KESK Genel Başkanı Lami Özgen, yetkili sendikaların temsilcileri ve ilgili bürokratların da katıldığı bugünkü toplantıda, Kamu İşveren Heyeti, kamu görevlilerine 2016 yılı için 4+4, 2017 yılı için 3+3 zam önerisinde bulundu.

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, Kamu İşveren Heyetinin zam önerisine tepki göstererek, Memur-Sen heyetiyle birlikte toplantı salonundan ayrıldı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 304
  • acı gerçek 8 yıl önce Şikayet Et
    Memur güçlü devlete sırtını dayamiş,salla kafayı al maaşı. Utanmadan birde zam isterler. Devlet memura işsiz kalma endişesi kazandırmalı. Çok şımardılar. Asgari ücretin ne kadar olduğunu memura öğretmeli.
    Cevapla
  • aser 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu sendikalar bosuna zam pesinde kosuyor.ZAM teklifinde bulunacaginiza maaslara uygulanan astronomik vergileri yuzde bire dusurun .sizde rahat edin memurda rahat etsin devlette rahat etsin.omur billah birbirinizi rahatsiz etmezsiniz:)
    Cevapla
  • Amele 8 yıl önce Şikayet Et
    Memlekette İŞKUR Diye İş Bulma Kurumu Var Gittim Analiz Ettim Ve Gördüklerim Boş Boş Oturuyorlar Vatandaşa İş Bulma Kurumu Değil Garip olan Durum Nedir Bilen Var mı Arkadaşlar; İŞKUR da Çalışanlar Kendilerine İş Bulmuşlar. Maaşları Hak ediyorlar,mı Acaba?
    Cevapla
  • temizlikçi 8 yıl önce Şikayet Et
    asgariyle ücretle geçinen vatandaşada biraz sahip çıksanız olmazmı??????????
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    oy yok deyip menfaat ve çıkarlarını vatan millet aşkının üzerinde tutup düşmanla dost olanlara yazıklar olsun !!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle