Bayram öncesi erken maaş müjdesi

Hükümet, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine maaşlarını bayram öncesi ödemeyi planlıyor.

Bayram öncesi erken maaş müjdesi
Bayram öncesi erken maaş müjdesi
GİRİŞ 11.07.2015 08:18 GÜNCELLEME 11.07.2015 08:23
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Maaşlar, 14 Temmuz'da ödenmeye başlanabilir.
 
Temmuz ayı milyonlarca memur, işçi ve emekliye zam getirirken, bir de bayram müjdesi haberi geldi. Edinilen bilgiye göre hükümet, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine maaşlarını bayram öncesi ödeme kararı aldı.

Yaklaşık 9 milyon SSK ve Bağ-Kur emeklisine zamlı maaşların bayram öncesine yetiştirilmesi için çalışılıyor.

Alınan bilgiye göre, yüzde 4.76'lık zamlı maaşlar, 14 Temmuz Salı günü ödenmeye başlanacak. Sayıları üç milyona yaklaşan kamu çalışanları da zamlı maaşla birlikte 15 günlük 'zam farkını' 15 Temmuz'da alacak.

Çalışmalar bu hızla devam ederse, 14 Temmuz Salı günü Bağ-Kur emeklilerinin; 15 ve 16 Temmuz'da da SSK emeklilerinin maaşları ödenecek.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarında yüzde 4.76'lık zam farkı olacak. Bu arada memurlar da yüzde 3 toplu sözleşme zammı ve yüzde 1.76'lık enflasyon farkıyla birlikte zamlı maaşlarını 15 Temmuz'da alacak. Maaşlara 15 günlük de fark eklenecek. 
 

YORUMLAR 8
  • zafer 8 yıl önce Şikayet Et
    emekliye az bir para mı verecekcin yaygarası aylar sürüyor sonuç aman devlet çöker yahu bu emeklinin kaderi neymiş böyle kendilerine gelince yorgan bile kıpırdamıyor yazıklar olsun
    Cevapla
  • abdullah 8 yıl önce Şikayet Et
    ikramiye var gibi haber yapmışsınız, yakışır size.
    Cevapla
  • Derman 8 yıl önce Şikayet Et
    Memur emeklileri üvey evlat.1 ay tehirle fark verecekler.Yazık yahu 1 temmuzda farklarını verseniz olmaz mı?Yoksa teknoloji müsait değil diye mi? geciktiriyorsunuz.
    Cevapla
  • alikemal 8 yıl önce Şikayet Et
    yahu bunun neresi müjde ondan sonra diğer maaşa 45 gün bekle dur.
    Cevapla
  • servet 8 yıl önce Şikayet Et
    maaşı tahmini olarak 3500-5000 tl alırsın onu da ancak rüyanda görürsün .yaho arkadaş ne kadar bekliyosun ki en fazla 900 tl alırsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle